Türk Kalp Vakfı Koşusu’nu Harlan Draka kazandı

Türk Kalp Vakfı Koşusu’nu Harlan Draka kazandı

Tabelanın ikinci basamağında Anadolu Şahini (Luxor - Chaposa Strike / English Channel) yer alırken, Denizhan (Kaneko - Silva / Karelin) üçüncü, Make A Fire (Sidney's Candy - Hamarat / Unaccounted For) dördüncü, Jack Sparrow (Mendip - Marshmallow / Luxor) da beşinci oldu. Koşuda farklar ise 1/2 Boy - 1/2 Boy - 2,5 Boy - Baş şeklinde oluştu.

 

Türk Kalp Vakfı

Türkiye’nin önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türk Kalp Vakfı, 1975 yılında kurulmuştur. Avrupa Kalp Birliği ve Dünya Kalp Federasyonu’nun resmi üyesi olan Türk Kalp Vakfı; Kalp damar sağlığı ile ilgili halkı bilinçlendirmede öncü olarak hem ülke genelinde hem de uluslararası alanlarda çalışmalarını sürdürmektedir. İstanbul’da bulunan vakıf, erken tanı noktasında hizmet vermekte ve toplumsal bilinç yaratma görevini uygulama ile birleştirmektedir. Türk Kalp Vakfı’nın, "Kalp damar hastalıklarına karşı farkındalık yaratma" çalışmalarının başında gelen, bu yıl 10-16 Nisan 2023 tarihlerini kapsayan devlet takviminde de yer alan ve kalp sağlığı adına her yıl bir dizi etkinliğin yapıldığı önemli bir sağlık organizasyonu olan Kalp Haftası çeşitli etkinliklerle organize edilecektir. Kalp hastalıklarını önlemenin en etkili ve kolay yolu bilinçlendirme çalışmalarıdır. Bu çalışmaların aktif olarak yapıldığı “Kalbini İnsanlık için Kullan” sloganıyla Mayıs ayına kadar sürecek olan 35. Kalp Haftası etkinlikleri ile “Kalbimizi hatırlayıp, ona iyi bakmamız gerektiği” konusunda verilen mesajların daha geniş kesimlere ulaşması amaçlanmaktadır.

 

vjxyfqsrqblcI0tpdoh1rhgc.jpg

h4loxmuc3hyrbt12vpukjfq8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.