Silivri’de Gaziler Gününde Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu

Silivri’de Gaziler Gününde Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu

Silivri Kaymakamlığı, Gaziler Günü kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunma programı gerçekleştirdi. Törene Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kara, Garnizon Komutanlığını vekaleten Tnk. Yb. Mustafa Dokcan, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Silivri Şubesi Başkanı Adnan Gürcan, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, gaziler, gazi yakınları ve şehit yakınları katıldı. Silivri Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Silivri Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı da Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Törende konuşan Gazi Ahmet Doğar, gazi unvanından şeref duyduğunu söyledi. 19 Eylül Kurtuluş Savaşı'nda cepheden cepheye koşarak vatanı düşmandan temizleyen İstiklal Savaşı gazilerine, dünya barışı için Kore’de savaşan gazilere, Kıbrıs gazilerine ve 15 Temmuz 2016’da darbe girişimine karşı mücadele eden gazilerin Türkiye Cumhuriyeti’nin rejimi, üniter yapısı ve toprak bütünlüğü uğruna canlarını feda ettiklerini ifade etti.

Her zaman Türkiye Cumhuriyeti düşmanlarının karşısında olacağını ifade eden Doğar, “Dün olduğu gibi bugün de iç ve dış düşmanlara karşı dimdik ayakta duracağız. Atatürk ilke ve inkılaplarının savunucusu olacağız. Bu güzel vatanımızı bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Gerektiğinde gözümüzü kırpmadan ölmeye hazırız” dedi.

Doğar, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na gazi ve şehit ailelerine gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkürlerini iletti. 




pyxqwrpjeIna8s1q5b2sklzt.jpg

y12nl7m4kvj08pbuowpwotdr.jpg

gnI0antdyhlpqyfusxz6acls.jpg

knlkI6oyvsa0ueaff4vnbimg.jpg

f6z8rwjde5elyf4gl7shonta.jpg

ivrokph3tp7chvjemqwnzx4g.jpg

p2ye48bgdua1szvqr30ffkol.jpg

fhteszn3vdj0ty7cpfoxclq9.jpg

wz3ukf2nx4zl6gdvht1abqwi.jpg

mqbznc8f5ppde2cndr1qxkyg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.