Başkan Balcıoğlu, Gaziler Günü Kapsamında Düzenlenen Kahvaltı Organizasyonuna Katıldı

Başkan Balcıoğlu, Gaziler Günü Kapsamında Düzenlenen Kahvaltı Organizasyonuna Katıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı. Organizasyona Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun yanı sıra Silivri Kaymakam’ı Tolga Toğan, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü üyeleri, Gaziler Derneği Başkanı, gaziler, şehit aileleri ve basın mensupları da katıldı. Programda konuşan Başkan Balcıoğlu, “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır” sözlerini hatırlatarak, gazi ve şehit yakınlarının Türkiye’nin bekasında önemli bir yere sahip olduklarını vurguladı.

Belediye olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan cumhuriyeti ilelebet muhafaza etmek için çalışacaklarını vurgulayan Başkan Balcıoğlu, şöyle konuştu:

“Şehit ailelerimiz, bizlere şehitlerimizin emanetidir; onları şanlı bayrağımız gibi daima başımızın üstünde taşıyacağız. Gazilerimiz ise, bizlere Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ordusunun yani şanlı Türk Ordusunun emanetidir. Vatanı için canı pahasına mücadele ederken gazi olan kahramanlarımızın ve şehit ailelerimizin, her türlü sorun ve sıkıntıdan uzak, huzur içinde yaşamalarını sağlamak, biz yerel yöneticilerin en önemli görevlerinden birisi... Belediye olarak, bu yolda üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Gazilerimizin ve şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olmaya, onların her türlü sorun ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak için çalışmaya devam edeceğim. Sizler, bu milletin baş tacısınız.”

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ise, Silivri Belediyesi'nin şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirtti. Kaymakamlık olarak gazi ve şehit yakınlarına yönelik her desteğe ortak olacaklarını vurgulayan Toğan, Türkiye'nin bağımsızlığı ve bekasında gazilerin büyük payı etkisi olduğunu söyledi.

 




vdg1nuur3I0k4qimjxd8tekp.jpg

pajzykglrcfxefzco5kslvwp.jpg

jsm2f5Ixrhcqelruy6vt8k9n.jpg

t5tzb0lg2419uuda7gfhqmcv.jpg

kbetzx7faa8sifk26nmqgwps.jpg

im4zjc5fpr6kaaokuzcyj0gs.jpg

hxk4ykd2mcgvs7lztxivaow3.jpg

37dkmnluismu9ozdcocbpyrj.jpg

649pxirldojahcs80bmzasqd.jpg

kd5gjspcim2bfvt8jqweqeok.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.