TJK 2023 yılı bütçeleri ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

TJK 2023 yılı bütçeleri ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

Toplantı, Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı tarafından açıldı. Yapılan oylama sonucunda Divan Başkanlığına Behçet Homurlu, Divan Kurulu Üyeliklerine ise Hayrullah Doğan, Tekin Arslanca ve Dr. Mehmet Sencer Girgin seçildiler.


Soldan sağa; Hayrullah Doğan, Behçet Homurlu, Tekin Arslanca, M. Sencer Girgin

Devletimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz ile Türkiye Jokey Kulübü ve tüm atçılık camiasından ebediyete intikal etmiş üyelerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okundu.

Başkanımız Serdal Adalı, 2023 yılının Kulübümüze ve atçılık camiasına hayırlı olması dileklerini iletirken, bütçe takdimi için sözü Kulübümüz Genel Sekreteri Ahmet Özbelge’ye verdi.

Genel Sekreterimiz Ahmet Özbelge, 2023 yılı gelir gider tablosunu takdim ederek Yönetim Kurulumuz adına bir konuşma gerçekleştirdi.

Bütçe sunumunun ardından eski Başkanlarımızdan Yasin Kadri Ekinci ve Ömer Faruk Girgin birer konuşma yaptı.

 


Soldan sağa; Tuğban İzzet Aksoy (Yönetim Kurulu Üyesi), Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Serdal Adalı (Başkan), Ahmet Özbelge (Genel Sekreter), Şükrü Erdem (Yönetim Kurulu Üyesi), Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi)


Soldan sağa; Ahmet Kılınç (Genel Müdür Yardımcısı), Tuncel Aydın (Genel Müdür), Murat Kuluöztürk (Genel Müdür Yardımcısı), Mehmet Şirin Bozkurt (Genel Müdür Yardımcısı)

Türkiye Jokey Kulübü Derneği ve İktisadi İşletmelerinin 2023 yılı bütçeleri ayrı ayrı oylamaya sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Dilek ve öneriler gündem maddesinin ardından toplantı sona erdi.

 

mes2mroxzhdew0ktif7b9wr3.jpg

slu05kwqwIv14tveaedb6ocm.jpg

d3bsqo6xgpuq91ualm2dj7ng.jpg

ps2ux3pojftdld4zfxjwebna.jpg

onrve0q64mbcIk7ssvnpiufj.jpg

sjvhm9u5pryad1tvfdbcztk8.jpg

b04hmo1Iancvmqu8bxszerto.jpg

zbk1txds2cev63wempxuzjga.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.