BAŞKAN ADIGÜZEL ESNAF ZİYRETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN ADIGÜZEL ESNAF ZİYRETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, esnaf ziyaretlerini her hafta olduğu gibi bu haftada yoğunlaştırdı. Başkan Adıgüzel’in bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretlerinin yeni durağı Fetih Mahallesi oldu.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, her hafta farklı mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerine bir yenisini ekledi. Bu kapsamda Fetih Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretinde esnafla yüz yüze görüşerek, sorunları bizzat dinledi.

Talep ve isteklere kalıcı çözümler üretmek için esnafların görüşlerinin önemli olduğunu belirten Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’e Fetih Mahallesi’ndeki ziyaretine mahalle muhtarı Abdülkadir Şimşek ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Ziyaret sırasında esnaflarla sıcak bir sohbet gerçekleştiren Başkan Adıgüzel, talepleri ve sorunları dinleyerek, yerel ekonominin güçlendirilmesine yönelik ortak çalışmalara vurgu yaptı.

Başkan Adıgüzel, bu tür ziyaretlerin önemine de dikkat çekerek, Ataşehir’in kalkınması için esnaflarla sürekli bir iletişim içinde olmanın gerekliliğini de ifade etti.

Ziyaretin, esnaflarla belediye arasında bir dayanışma ortamı yaratması açısından değerli olduğu belirten Başkan Adıgüzel, bu tür etkinliklerin, hem esnafın, hem de mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını daha iyi anlama fırsatı sunduğunu ifade etti.

0fni9zokah4rloct7hqqbywm.jpg

yzumuefvca32exjacyqwgvd5.jpg

5flgsjutecczwaefi1u6xpkt.jpg

shni7f94akvneyoltcr6zkr1.jpg

pvmrvz0f9pmltqtsu5rge7d6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.