Polis Günü Koşusu'nun galibi Zolo Muum oldu

Polis Günü Koşusu'nun galibi Zolo Muum oldu

4+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak gerçekleştirilen mücadele, 2000 metre mesafe kum pistte yapıldı.

2023 yılı Polis Günü Koşusu'nda jokeyi Özcan Yıldırım ile start alan, Şükrü Polat'ın sahibi olduğu Zolo Muum (Papa Clem - Controllable / Al's Theatre) pistten galibiyetle ayrıldı. Ahmet Şen yetiştirmesi, Yusuf Uçar'ın antrenörlüğünü üstlendiği 4 yaşındaki doru erkek safkanın bu birinciliği kariyerinin 10. galibiyeti olarak kayıtlara geçti.

7 safkanın katılımlarıyla koşulan yarışta Litecoin (Victory Gallop - Flashys Song / Songandaprayer) kendisine ikinci sırada yer bulurken, Gökhan Babam (Güngör Baba - Sabur / Red Bishop) üçüncü, Kuanpo (Velociraptor - Sweety Girl / Trapper) dördüncü, Blende Rende (Bosporus - Lady Gold / Eagle Eyed) de beşinci olarak mücadeleyi tamamladı.

Yarışın galibi Zolo Muum için bitiriş derecesi 2.08.72 olurken, farklar 3,5 Boy - Burun - 5 Boy - 1 Boy şeklinde sonuçlandı.
 

Polis Günü Koşusu

Türk Polis Teşkilatı, yasalarla verilen güvenlik ve huzuru sağlama görevini, hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve tarafsızlık ilkelerine bağlı kalarak en verimli şekilde yerine getirmeyi amaçlamaktadır. Teşkilat, teknolojik donanım, çağdaş bir anlayış, vatandaş odaklı yaklaşımla her geçen gün güçlenmeye, değişmeye ve gelişmeye devam ederken, güven ve huzurun sağlanması için 7/24 hizmet vermektedir. Görevini yüksek sorumluluk bilinciyle yerine getirirken, polis imajını ve saygınlığını güçlendirmek, vatandaşların sevgi, desteği ve güvenini korumak konusunda da azami hassasiyet göstermektedir. "Polis Haftası" kapsamında vatandaşımız ile polisimizi birbirine daha da yakınlaştırmayı amaçlayan "Polis Günü Koşusu"nun bu yıl 23.'sü düzenlenmektedir.

 

y8u6twjxqh0auz4gbrkdv5zq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.