Merhum Asli Üyelerimiz Hasan Adalı ve M. Yavuz Yılmaz’ı saygıyla anıyoruz

Merhum Asli Üyelerimiz Hasan Adalı ve M. Yavuz Yılmaz’ı saygıyla anıyoruz

Hasan Adalı Koşusu (KV-8/S/D)

2006 yılında aramızdan ayrılan Asli Üyemiz Hasan Adalı anısına düzenlenen koşu, 4+ yaşlı safkan İngiliz kısraklarının katılımıyla 1600 metre çim pistte gerçekleşecek. Saat 19.30’daki yarışta şu 10 safkan start alacak; Anabella, Hanife Sultan, Kar Kız, Valley Of Flowers, Fluttershy, Gleamy, Keep Your Distance, Ragazzo, The Beautiful Ece ve Twist And Shout.


2022 yılı galibi Melinam

 

Hasan Adalı

1929 yılında Girne’de doğan Hasan Adalı, Girne İngiliz Koleji’nden mezun oldu. Adana’ya yerleşip, Seyhan Barajı inşaatında tercüman ve şantiye şefi olarak çalıştı. 1962 yılında serbest çalışma hayatına başlayan Adalı, 1963 yılında kendi kurduğu şirketi ile ilk olarak Malatya, Diyarbakır ve Adıyaman çevresindeki yol ve taahhüt işlerini üstlendi. Turizm acenteciliği ve otobüs işletmeciliği yapan Adalı, 1971 yılında İncirlik Hava Üssü toplu taşıma ihalesini kazandı. İnşaat sektöründeki çalışmalarının yanı sıra enerji, turizm, lojistik gibi sektörlerde de faaliyetlerini sürdürdü. 1980 yılında at yetiştiriciliğine başlayan Adalı, 1992 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. Yetiştirdiği ve koştuğu; Elegance, Girneli, Gündüz Abi, Hünkarım, La Peregrina, Miss İrem, Mr.Gürhan, Othara, Serhanbey ve Thyphonic Rising gibi safkanlarla çok sayıda Grup koşuda birçok başarı elde etti. 2006 yılında aramızdan ayrılan Hasan Adalı’yı, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

Mehmet Yavuz Yılmaz Koşusu (Handikap-22/H1)

2017 senesinde kaybettiğimiz Asli Üyemiz Mehmet Yavuz Yılmaz’ı anacağımız mücadele, 4+ yaşlı 10 safkan İngiliz atının katılımıyla saat 18.00’de gerçekleşecek. Çim pistte koşulacak olan 1600 metre mesafeli yarışa Luminescence, Baba Şahin, Princess Khan, Special One, Eliminatör, President Of City, Grand Treasure, Royal Uygur, Rabıtelli ve Green Shadow isimli safkanlar katılacak.


2022 yılı galibi Mamba Forever

 

Mehmet Yavuz Yılmaz

1978 yılında İstanbul’da doğan Mehmet Yavuz Yılmaz, TED Ankara Koleji’nden mezun oldu. Lise eğitimini ise Avusturya’nın Salzburg kentinde bulunan Salzburg International Prep School (SIPS)’da tamamladı. Yükseköğrenimine Amerika Georgetown Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde başladı. 1 yıllık eğitiminin ardından George Washington Üniversitesi’ne geçiş yapan Yılmaz, 2001 yılında İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Yurda döndükten sonra gıda, tarım ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösterdi. İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı İstanbul Kent Üniversitesi’nin kuruluşunda da emeği geçti. 2015 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. Comfort Zone, Man Of Fire, Nurko, Professor ve Shopaholic isimli safkanları ile başarılı dereceler elde etti. 2017 yılında aramızdan ayrılan Mehmet Yavuz Yılmaz’ı, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

Anneler Günü Koşusu (Açık-G1/DHT/D)

İstanbul’da günün en önemli randevularından biri de 4+ yaşlı safkan Arap kısraklarına mahsus Anneler Günü Koşusu olacak. Saat 20.00’de 1600 metre çim pistte gerçekleşecek olan yarışta 15 safkan start alacak.


2022 yılı galibi Köçek

 

Anneler Günü

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de mayıs ayının ikinci pazar günü “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır. Bizleri dünyaya getiren ve hayata hazırlayan sevgili annelerimiz adına Kulübümüz tarafından 2002 yılından itibaren düzenlenen “Anneler Günü Koşusu” öncesinde, değerli annelerimize Türkiye Jokey Kulübü olarak bir kez daha şükranlarımızı sunarız.

 

p3ru6j0lhdon9zmduwsag5t8.jpg

2u3bdhpvgnz0b9ocecxqsgjt.jpg

s394l8dmwcxenaugbvotzux6.jpg

14uycza6jhwqry52gotsrtdw.jpg

x53cbrgqoprIotk2jfksyqs0.jpg

eymeyIbhjzn1lvkbwm6p7sor.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.