Belediyeler Özel Çocuklarla ‘İyilik’ İçin Buluştu…

Belediyeler Özel Çocuklarla ‘İyilik’ İçin Buluştu…

Esenyurt Belediyesi, KüçükçekmeceBelediyesinde eğitim gören özel gereksinimli çocukları ve ailelerini AtBinicilik Tesisi’nde misafir etti. Gün boyu süren etkinlikte, çocuklar uzmaneğitmenler eşliğinde at binme deneyimi yaşadı.

Esenyurt Belediyesi, anlamlı bir etkinliğe evsahipliği yaptı. Küçükçekmece Belediyesinde eğitim gören özel gereksinimliçocuklar ile aileleri, Esenyurt Belediyesi At Binicilik Tesisi’nde ağırlandı.Çocuklar, etkinlik boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde atlara binerekunutulmaz bir deneyim yaşadı. Etkinlikte çocuklar, hem atlar ile özel bağlarkurdu hem de at binicilik deneyimi yaşadı. Çocuklarının yüzlerindeki mutluluğugören aileler, bu fırsatı sunan Esenyurt Belediyesine ve Belediye Başkanı Prof.Dr. Ahmet Özer’e teşekkür etti. Katılımcılara çeşitli ikramların sunulduğuetkinlikte, hem çocuklar hem de aileleri gün boyunca keyifli anlar yaşadı.

Onlara Keyifli Bir Gün Yaşattık

Esenyurt Belediyesi Engelliler KoordinasyonŞefi Çiğdem Nazkan, “Atların çocuklar üzerindeki olumlu etkileri nedeniyle,özel gereksinimli çocuklarımızı atlarla buluşturduk. Küçükçekmece Belediyesiile iş birliği yaparak onlara keyifli bir gün yaşattık” dedi.

Küçükçekmece Belediyesi Engelliler BirimiSorumlusu Şahin Türksel ise “At terapisi, çocuklarımızın duygusal ve fizikselgelişimine katkı sağlıyor. Misafirperverliği için Esenyurt Belediye BaşkanıProf. Dr. Ahmet Özer’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.


kfdf7q8xcbqauik5wjnlvIar.jpg

b3ih4ju7t502lyrqah6l9oof.jpg

a17ptklujsiysewvk4yvgnIn.jpg

wxzqhfkkejnbc82s3qlgusrp.jpg

mjvf2pau7dyqhk4bn8Ilau0o.jpg

3a9gbh7of8jpzeun2wqxqc6b.jpg

4lqy15oqmskdkczfv6pgxmrw.jpg

qkhosqbml6n3hI47fpiwgyew.jpg

cp4xyuealxfdrnIos9kgz3ov.jpg

5oclIjrx9t3dxkmyazs18liu.jpg

o6cktjgn2rmdl9nhdo7Ivpvj.jpg

olnpvustyafsdezv02nx81jt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.