68. Dişi ve Erkek Tay Deneme Koşularında kayıtlar tamamlandı

68. Dişi ve Erkek Tay Deneme Koşularında kayıtlar tamamlandı

3 yaşlı safkan İngilizler için Triple Crown'ın (Üçlü Taç) ilk ayağını teşkil eden Dişi ve Erkek Tay Deneme Koşuları'na bu yıl birbirinden iddialı 17'şer tay kayıt oldu. İstanbul'da günün bir diğer önemli yarışı olan Anneler Günü Koşusu'na 4+ yaşlı 15 safkan Arap kısrağı kayıt olurken, Hasan Adalı Koşusu'na 4+ yaşlı 12 safkan İngiliz kısrağı, Mehmet Yavuz Yılmaz Koşusu'na ise 4+ yaşlı 15 safkan İngiliz atı kayıt yaptırdı.

Dişi Tay Deneme (G1/D)

3 yaşlı dişi safkan İngiliz tayları için sezonun en kritik sınavlarından bir tanesini teşkil eden Dişi Tay Deneme, bu yıl 68. kez 15 Mayıs Pazartesi günü koşulacak. 1600 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilecek bu önemli mücadelenin startı İstanbul Veliefendi Hipodromu'nun çim pistinde verilecek.

68. Dişi Tay Deneme Koşusu'na şu isimler kayıt oldu;

 

Erkek Tay Deneme (G1/E)

15 Mayıs Pazartesi günü İstanbul programında koşulacak bir diğer Klasik yarış ise Erkek Tay Deneme olacak. 97. Gazi Koşusu öncesinde 3 yaşlı safkan İngiliz taylarının güçlerini sınayacakları yarış, 1600 metre mesafe çim pistte gerçekleştirilecek.

68. Erkek Tay Deneme Koşusu'na kayıt olan safkanlar şu şekilde sıralanıyor;


Anneler Günü Koşusu (G1/DHT/D)

Kıymetli annelerimiz adına koşulacak yarışta 4+ yaşlı safkan Arap kısrakları 1600 metre mesafe çim pistte boy gösterecek.

2023 yılı Anneler Günü Koşusu'na şu isimler kayıt oldu;


Hasan Adalı Koşusu (KV-8/D)

2006 yılında kaybettiğimiz Asli Üyemiz merhum Hasan Adalı adına gerçekleştirilecek mücadele, 4+ yaşlı safkan İngiliz kısraklarına mahsus olarak 1600 metre mesafe çim pistte start alacak.

2023 yılı Hasan Adalı Koşusu'na; Anabella, Hanife Sultan, Kar Kız, Valley Of Flowers, Fluttershy, Gleamy, Keep Your Distance, Lady Miram, Lauraceous, Ragazzo, The Beautiful Ece ve Twist And Shout isimli safkanlar kayıt oldu.


Mehmet Yavuz Yılmaz Koşusu (Handikap 22/H1)

Merhum Asli Üyemiz Mehmet Yavuz Yılmaz'ı anacağımız yarışta, 4+ yaşlı safkan İngiliz atları 1600 metre mesafe çim pistte start alacak.

2023 yılı Mehmet Yavuz Yılmaz Koşusu'na şu isimler kayıt oldu; Luminescence, Baba Şahin, Princess Khan, Atıcı Bey, Special One, Eliminatör, President Of City, Grand Treasure, Run For Happiness, Royal Uygur, Rabıtelli, Biba Han, Katherina, Green Shadow ve Mühendis.

 

siqhybxjgadn2xcon7wwmhbl.jpg

9apycd1gxbrxb3lvkqcwgnfd.jpg

qmwgtvj140gvnydpq6lzoaxj.jpg

cjgp8hqvkywreekqbzuum3o5.jpg

7acnyco6lvfkkd0flgvuebtx.jpg

yrwqraxkqwpudjxm8Ikt170c.jpg

y6wvovbrc5skdfakuena18rf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.