TSYD Bursa Şubesi Koşusu'nu Litecoin kazandı

TSYD Bursa Şubesi Koşusu'nu Litecoin kazandı

4+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 2000 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Koşuyu, jokeyi Nevzat Avci ile start alan, Birol Bulut'un sahibi ve Gülnur Gülerce'nin de yetiştiricisi olduğu Litecoin (Victory Gallop - Flashys Song / Songandaprayer) kazandı. Mehmet Emin Avcı'nın antrene ettiği 5 yaşındaki doru at bu galibiyetiyle kariyerindeki 9'uncu birinciliğini elde etti.

5 safkanın katıldığı koşuda Kara Vetar (Mendip - Ashkeloi / Perfect Storm) ikinci olurken, Kuanpo (Velociraptor - Sweety Girl / Trapper) üçüncü, Mavi Kılıç (Yonaguska - Mavi Sema / Sun Music) dördüncü ve Nartın Kılıcı(Kaneko - Bella Ragazza / Royal Abjar) da beşinci oldu.

Yarışın galibi Litecoin için bitiriş derecesi 2.08.07 olurken, farklar ise 2 Boy - 1,5 Boy - 19 Boy - Uzak şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan atın sahibi Birol Bulut'a plaketini TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi takdim etti.

Törene, Bursa Hipodrom Müdürü Devrim Evcim ve TSYD Bursa Şubesi 2. Başkanı Mehmet Gerçeksi de katıldı.

TSYD Bursa Şubesi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezine bağlı olarak çalışmalarını sürdüren TSYD Bursa Şubesi, 1996 yılında faaliyete başlamıştır. Spor yazarı, spor muhabiri, spor foto muhabiri, spor sayfa sekreteri görevlerini sürdüren ve hayatını yalnızca bu meslek dalına adamış gazetecileri bünyesinde toplayan bir kuruluş olarak TSYD Bursa Şubesi, tüm spor branşlarını yakından izleyen ve toplumu aydınlatmak için çalışmalarını özveri ile devam ettirmektedir.
 

vwpq805fwuyq1rcod2tavmcu.jpg

prq1ykemcg37zhz9xcan5twf.jpg

hrm5vnycups3jm2qskxoy0z6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.