Sahil Güvenlik Komutanlığı (İzmir) Koşusu'nu Mahakali kazandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı (İzmir) Koşusu'nu Mahakali kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 1900 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı (İzmir) Koşusu'nu, jokeyi Mustafa Çiçek ile start alan, Selman Erdemirci'nin sahibi ve yetiştiricisi olduğu Mahakali (Wiener Walzer - Marie Nuage / Sir Percy) kazandı. Fahrettin Ceylan'ın antrene ettiği al dişi tay bu galibiyetiyle kariyerindeki 4'üncü birinciliğini kazanmış oldu.

6 safkanın start aldığı koşuda Aegean Knight (Marcavelly - Florida Wildcat / Forest Wildcat) ikinci olurken, Baba Selim (Hakkar - Hapry Mare / Lockton) üçüncü, Big Saddler (Speedy Wolf - Moon Crest / Singspiel) dördüncü ve Kapoğlubey (Mendip - Lady Tiffany / Mountain Cat) de beşinci oldu.

Yarışın galibi Mahakali için bitiriş derecesi 2.03.50 olurken, farklar ise 1/2 Boy - 1 Boy - 3 Boy - 3 Boy şeklinde oluştu.

Koşunun ardından düzenlenen törende, kazanan atın sahibi adına Kulübümüz Asli Üyesi Aslan Savaşan'a kupasını, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Serkan Tezel takdim etti.

Törende Tuğamiral Serkan Tezel, Kulübümüz Asli Üyesi Aslan Savaşan'a, kazanan atın antrenörü adına Selman Kuzey'e ve jokey Mustafa Çiçek'e günün anısına hediyeler verdi.

Törene, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, TYAYSD İzmir Şube Başkanı Özcan Selik ve İzmir Hipodrom Mali İdari Müdür Yardımcısı Ömer Ulusoy da katıldı.


 

dmre65hzz0ccxvq2yguwo4ef.jpg

bupvh3pwuzetoth95fwcokrb.jpg

kbc1us52aol7pzrclefhbtjg.jpg

3earbIbndsdi5lljtpo9xsh1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.