Mustafa Alver Koşusu'nu Secret Eagle kazandı

Mustafa Alver Koşusu'nu Secret Eagle kazandı

4+ yaşlı safkan İngiliz kısraklarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 2000 metre mesafe üzerinden sentetik pistte yapıldı.

2023 yılı Mustafa Alver Koşusu'nu, jokeyi Hışman Çizik ile start alan, Alper Özbek'in sahibi ve Serdar Kemal Özçolak'ın da yetiştiricisi olduğu Secret Eagle (Smart Robin - Atenflex / Medya) kazandı. Hakan Acar'ın antrene ettiği 6 yaşındaki doru kısrak bu galibiyetiyle kariyerindeki 8'inci birinciliğini kazandı.

8 safkanın start aldığı yarışta Silent Wave (Torok - Keyfe Değer / Strike The Gold) ikinci olurken, Forever Justen (Justenuffhumor - Live Forever / Pioneerof The Nile) üçüncü, Anadolu Prensesi (Mendip - Princess Taise / Cozzene) dördüncü ve Twist And Shout (Scarface - Ascella / Powerscourt) da beşinci oldu.

Koşunun galibi Secret Eagle için bitiriş derecesi 2.04.87 olurken, farklar ise 1,5 Boy - 2,5 Boy - Baş - 2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan atın sahibi adına Ayhan Torsun'a kupasını Merhum Mustafa Alver'in torunu Perver Alver Doğuş verdi. Törene Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce ve davetliler de katıldı.

 

swc7vpskm18qxgjyrkv0btzl.jpg

jhkbe3opI1s4zarmvx0yctgb.jpg

ccgroylqs5bhat0dxIpunzkl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.