Karacabey Tarım İşletmesi Koşusu'nu Zincir Koparan kazandı

Karacabey Tarım İşletmesi Koşusu'nu Zincir Koparan kazandı

3 yaşlı safkan Arap taylarına mahsus olarak düzenlenen mücadele, 1400 metre mesafe üzerinden çim pistte yapıldı.

Koşuyu, Birkan Bora Akarsu'nun sahibi ve Karacabey Tarım İşletmeleri'nin de yetiştiricisi olduğu Zincir Koparan (Ayabakan - Demirgök / Demirkazık), jokeyi Vedat Abiş idaresinde kazandı. Faruk Serintürk'ün antrene ettiği doru erkek bu galibiyetiyle kariyerindeki 3'üncü birinciliğini kazanmış oldu.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

13 safkanın start aldığı koşuda, Halis Karataş ile Bozkırefesi (Özgünhan - Aytolun / Altaha) ikinci olurken, Mehmet Kaya idaresindeki Kaşmir Tay (Onurkaan - İzsüren / İzbatur) üçüncü, Hışman Çizik'le Karizmatik (Özhaber - Çalıçiçeği / Altaha) dördüncü ve Özcan Yıldırım'ın bindiği Balkı Tay (Özgünhan - Arcivan / Atak) da beşinci oldu.

Koşunun galibi Zincir Koparan için bitiriş derecesi 1.32.46 olurken, farklar ise Burun - 2 Boy - 1,5 Boy - 4 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi Birkan Bora Akarsu ve Karacabey Tarım İşletmesi Müdürü Şefattin Zeybek'e kupasını Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Kamer Erturan İbrişim takdim etti.

Törene Kulübümüz Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Bozkurt ve davetliler de katıldı.
 

wkveqev8ixc34rku71ldoua6.jpg

edjtcni3ywxhp0at9fw2Iasr.jpg

akfjq9z0dolp6cxlejnzpe4r.jpg

z9dcigsut6wn7mwrxj3py1om.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.