Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koşusu’nu Dörtnalbeyi kazandı

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koşusu’nu Dörtnalbeyi kazandı

Kum pistte 1800 metre mesafede gerçekleşen mücadeleyi Ömer Yardımcı’nın sahibi olduğu, Eyyüp Yardımcı’nın antrene ettiği Dörtnalbeyi (Balıkhan - Yıldırımkız / Karakemal) jokeyi Ferit Yardımcı ile kazandı. Ö. Ümit Akşen ve Samet Yıldırım tarafından yetiştirilen 6 yaşındaki kır at, son startında Elazığ Vali Koşusu’nu (A3) ikincilikle tamamlamıştı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koşusu’nda Yutangirdap (Kaizbert - Hasmin / Hastay) ikinciliğe yerleşirken, Ulupamir (Gobakbey - Eylemkız / Demirkır) üçüncü, Bilirkişi (Kaizbert - Şıpsevdi / Haberbatur) dördüncü, Ulugöl (Onurkaan - Kumlu Prensesi / İzbatur) de beşinci sırada yer aldı.

Kazanan Dörtnalbeyi için koşudaki bitiriş derecesi 2.14.79 olurken farklar 1,5 Boy - 4,5 Boy - 2,5 Boy - 5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından, Elazığ Vali Yardımcısı İsmail Alsancak’ın katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç, kazanan safkanın sahibi adına Mahmut Yardımcı’ya plaket ve çiçek takdim etti.

Şeref Tribünü’ndeki törene Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik de katıldı.

 

vhxart5rezd48du0oe37pbgt.jpg

mdgko7ziuojvd04etautlnjs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.