Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koşusu’nu Yıldızkıran kazandı

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koşusu’nu Yıldızkıran kazandı

Into (Kaneko - Tijin / Always A Classic) yarışın ikincisi olurken, Articulo Mortis (Bosporus - Hilal Kızım / Lonhro) üçüncü, Geyikli (Glendor - Şemsenur / Royal Abjar) dördüncü, Gold Fist (Azaraks - Karuma / Always A Classic) de beşinci sırada kendine yer buldu. Farklar ise 4,5 Boy - 1/2 Boy - 6 Boy - 2,5 Boy şeklinde oluştu.

Koşu sonrası Şeref Tribünü’nde gerçekleştirilen törende, kazanan safkanın sahibi adına İbrahim Yaşar’a kupasını Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu takdim etti.

Nüammer Uslu ayrıca jokey Necmi Altın’a plaket, Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik’e de günün anısına çiçek takdim etti.

Törene Diyarbakır Spor Hizmetleri Müdürü Aydın Çetin, Gençlik Hizmetleri Müdürü İhsan Çakar, Yurt Hizmetleri Müdürü Tugay Sayın ve Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Abdulbaki Karabulut da katıldı.

 

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bünyesinde yüzme havuzu, spor salonu, gençlik merkezi, açık kapalı tesisler ile kız ve erkek yurtlarıyla toplamda 68 tesis, 113 antrenör ve 828 personel ile il ve ilçelerde çalışmalarına devam etmektedir. 2023 yılı itibariyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü futbol hariç çeşitli branşlarda 91.832 lisanslı sporcu sayısına ulaşılmış olup, bu sayının 12.582’si faal olarak spor yapmaktadır. İl Müdürlüğü, tesislerinde yetişen ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil eden 85 Milli Sporcumuz bulunmaktadır. Tokyo Olimpiyatlarında atıcılık ve atletizm branşlarında Diyarbakırlı sporcular ülkemizi Milli Formayla temsil etmiştir. Gençlik Merkezleri, güzel sanatlar, spor, turizm, doğa sporları gibi alanlarda aktiviteler organize ederek, ülkemizin çeşitli yerlerinde kamplar düzenlemektedir.

 

szkwmollehjfx3fxhar5nquj.jpg

yhfpgye26b8zvktoukfmhw9x.jpg

wc8gpgjvdkeut4szrfaftrzh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.