Anafartalar Koşusu'nda zafere Jefe De Jefes uzandı

Anafartalar Koşusu'nda zafere Jefe De Jefes uzandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 2000 metre mesafe üzerinden sentetik pistte koşuldu.

2023 yılı Anafartalar Koşusu'nu, Zafer Gezici'nin sahibi olduğu Jefe De Jefes (Papa Clem - Shibuya / Ocean Crest) jokeyi Tolga Yıldız idaresinde kazandı. Özşahinler Ltd. Şti. yetiştirmesi, Güven Gökçe'nin antrene ettiği doru erkek tay sergilediği performansla yarış hayatının ilk Grup zaferini hanesine yazdırırken, toplamda 8. birinciliğini kaydetmiş oldu. Jokey Tolga Yıldız ise 2021'de Vincitore, 2022'de ise Ascot ile yaşamış olduğu Anafartalar Koşusu galibiyetlerinin ardından üst üste 3. kez bu önemli yarışı kazanarak başarılı bir istatistiğe imza attı.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan koşuda yarışta jokeyi Özcan Yıldırım ile start alan Repair Man (Smart Robin - Rose Daily / Eagle Eyed) pistten ikincilikle ayrılırken, Cesi Affetmez (Present Perfect - Arrivata / Cossack) Mertcan Çelik idaresinde üçüncü oldu. Jokeyi Mehmet Akyavuz ile mücadeleye katılan Haçım (Cuvee - Havar / El Corredor) dördüncülük elde ederken, Sword Master (English Channel - Call Me Kim / Tapit) Vedat Abiş idaresinde koşuyu beşinci tamamladı.

Koşunun galibi Jefe De Jefes için bitiriş derecesi 2.05.17 olurken, farklar Burun - 3 Boy - 1 Boy - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına Erdinç Doğan'a kupasını 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Levent Ergün verdi.

3. Kolordu Komutanı Korgeneral Levent Ergün kazanan safkanın antrenörü Güven Gökçe'ye plaket takdiminde bulundu.

Kazanan safkanın jokeyi Tolga Yıldız da plaketini 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Levent Ergün'ün elinden aldı.

Törene Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı, Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Yücetürk ve davetliler de katıldı.

 

kmtxkuhef6lgajzbpzc2ol5m.jpg

w2ivdshntjg9Iuo0ca8jxuma.jpg

vxlq8jzhzxb5npwqjytgnrsl.jpg

56stxkIoumanqyrzfegjqtb7.jpg

qwydndyug4mrbf8a2bcoorae.jpg

oaaef6rir4dqxIpsg17c5tz0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.