ZAFER BAYRAMI BAYRAMPAŞA’DA COŞKUYLA KUTLANDI

ZAFER BAYRAMI BAYRAMPAŞA’DA COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa’da da törenlerle kutlandı. Suat Terimer Anadolu Lisesi’nde başlayan kutlama programı kaymakamlıkta tebriklerin kabulü ile sürdü.

Zafer Bayramı’nın 97’nci yılı Bayrampaşa’da törenlerle kutlandı. Bayrampaşa Suat Terimer Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kutlama programına İstanbul Vali Yardımcısı Akgün Corav, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Garnizon Komutanı Vekili Binbaşı Osman Erdemir, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Balekoğlu, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Atatürk Anıtı’na çelenklerin konmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlama programı, Bayrampaşa kaymakamlık binasında Vali Yardımcısı Akgün Corav, Başkan Atila Aydıner ve Binbaşı Osman Erdemir’in tebrikleri kabulü ile sona erdi.


 


Kaynak: Bayrampaşa Belediyesi






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.