BAŞKAN AYDINER, ZABITANIN 193. YAŞINI KUTLADI

BAŞKAN AYDINER, ZABITANIN 193. YAŞINI KUTLADI

Başkan Atila Aydıner, Zabıta Haftası ve Belediye Zabıta Teşkilatı’nın 193’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla zabıta personeli ile yemekte bir araya geldi. Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Aydıner, “Belediyemizin en önemli birimlerinden olan ve halkımız

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Zabıta Teşkilatı’nın 193’üncü yılı münasebetiyle zabıta personeli ile yemekli programda bir araya geldi. Zabıtaların onuruna düzenlenen programa Başkan Atila Aydıner’in eşi Melahat Aydıner, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tüfekçi, Ahmet Kumbasar, Gökhan Balekoğlu, Yalçın Sırakaya, Naser Şimşek, Bayrampaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Dursun Demirel ile Temizlik İşleri Müdürü Dilber Sarıtaş ve zabıta personeli katıldı. Zabıta personelinin güzel bir akşam geçirdiği program toplu halde fotoğraf çekimi ile sona erdi.

“ZABITA BELEDİYENİN HALKA AÇILAN YÜZÜDÜR”
Zabıta teşkilatının köklü bir tarihi olduğunu ve oldukça zorlu bir görevi yerine getirdiğini belirten Başkan Atila Aydıner, “Belediyemizin en önemli birimlerinden olan ve halkımızın huzuru için gece-gündüz çalışan zabıta, büyük bir teşekkürü hak ediyor. Tam 193 yıldır sağlık, ruhsat, asayiş gibi önemli görevlerle sizler yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüsünüz.  Bir belediyenin en temel birimlerinden biri zabıta teşkilatıdır, bu sizlere büyük bir sorumluluk yüklüyor. Biliyorum yaptığınız görev zor bir görev, zor olduğu kadar da kutsal bir görev. Rahatınızdan tavizler vererek bir beldenin rahatı için çalışıyorsunuz. Tebessüm eden bir yüzle görevinizi yapmanız belediyemizin güler yüzünü halkımıza yansıtıyor. Zabıta ve diğer ekiplerimiz ile birlikte yıllardır Bayrampaşa halkımızın yüzünde bir tebessüm oluşturabilmenin mücadelesini veriyoruz. Bunu başarabiliyorsak ne mutlu bizlere ve ne mutlu sizlere. Bu vesileyle 193 yıllık bu büyük teşkilatın, Zabıta Haftası’nı en kalbi duygularımla kutluyor, tüm zabıta personelimize görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.


Kaynak: Bayrampaşa Belediyesi










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.