BAŞKAN AYDINER’DEN BAYRAMPAŞA’NIN YENİ KAYMAKAMI ŞENEL’E ZİYARET

BAŞKAN AYDINER’DEN BAYRAMPAŞA’NIN YENİ KAYMAKAMI ŞENEL’E ZİYARET

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve Başkan Yardımcıları, Bayrampaşa’nın yeni Kaymakamı Dr. Soner Şenel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bayrampaşa’nın yeni Kaymakamı Dr. Soner Şenel’in ilk ziyaretçisi Başkan Atila Aydıner oldu. Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü ile birlikte Şenel’i makamında ziyaret eden Başkan Aydıner, Şenel’e “İlçemize hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Halkımız için faydalı projeleri birlikte hayata geçireceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

Dr. Soner Şenel Kimdir?
Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Dr. Soner Şenel  1977 yılında Samsun'un Bafra ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1999 yılında mezun oldu. Kısa bir süre özel bir bankada çalıştıktan sonra 2000 yılında kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Üç yıllık kaymakam adaylığı eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra sırasıyla; Ordu-Çatalpınar Kaymakamlığı (2003- 2004), Elazığ- Arıcak Kaymakamlığı (2004- 2006), Gümüşhane Vali Yardımcılığı (2006- 2009), Eskişehir- Mahmudiye Kaymakamlığı (2009- 2011) ve Akçaabat Kaymakamlığı (2014-2019) görevlerinde bulundu.

Şenel, 2002- 2003 yılında İngiltere'de Nottingham Üniversitesi'nde Sosyal Politik ve Yönetim alanında yüksek lisans yaptı. 2011- 2014 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde The University of Texas at Dallas'da Kamu Yönetimi Bölümü’nde doktora programını tamamladı.   

İyi derecede İngilizce bilen Şenel, evli ve üç çocuk babasıdır.


Kaynak: Bayrampaşa Belediyesi






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.