BAŞAKŞEHİRLİ GENÇLER ÜNİVERSİTE TERCİHLERİNİ UZMANLAR EŞLİĞİNDE YAPIYOR

BAŞAKŞEHİRLİ GENÇLER ÜNİVERSİTE TERCİHLERİNİ UZMANLAR EŞLİĞİNDE YAPIYOR

Başakşehir Belediyesi, gençlerin üniversiteye hazırlık süreçlerinden üniversite tercih dönemine kadar yanlarında oluyor. Gençlerin üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlanmaları için kültür yaşam merkezlerinde açılan Üniversite Hazırlık Kursları’nda uzman eğitmenler eşliğindeki eğitimlerle gençler üniversite sınavına hazırlandı. Şimdi sırada tercih dönemi var. 

Gençler, 2 Ağustos’a kadar faydalanabilecek

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Yaşam Parkı ve Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nde tercih dönemi heyecanı başlıyor. Gençler, 22 Temmuz’dan 2 Ağustos’a kadar rehber öğretmenler eşliğinde Tercih Danışmanlığı Hizmeti’nden faydalanabilecek. Aldıkları puan ve sıralama üzerinden en doğru tercihin nasıl yapılacağı, hedefleri, fikirleri ve kafasındaki soru işaretlerine kolayca cevap bulabilecek. Tercih Danışmanlığı Hizmeti’nden faydalanmak isteyen gençler, Başakşehir Mobil Uygulama üzerinden kolayca randevu alabilecek.

8j3x5a2ovzfIbreldqkccgap.jpg

xvbu2yophwdnmkc1Ilqegxhc.jpg

tqsyoflezkgk2hmzwnucv8id.jpg

ci9rx1gmkoep0fp5dq6l3xt2.jpg

oyfx6vijsblzaz2Ielq51hub.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.