BAŞAKŞEHİR’İN GÖZ BEBEĞİ ÇAM VE SAKURA MİLLET BAHÇESİ

BAŞAKŞEHİR’İN GÖZ BEBEĞİ ÇAM VE SAKURA MİLLET BAHÇESİ

Başakşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Başakşehir Millet Bahçesi, Kayaşehir Millet Bahçesi, Hoşdere Millet Bahçesi, Ayazma Millet Bahçesi, Güvercintepe Millet Bahçesi ve  Altınşehir Millet Bahçesi’nin ardından  Çam ve Sakura Millet Bahçesi’de Başakşehirlilerin gezi rotalarının başında geliyor

58 bin metrekaresi yeşil

Çam ve Sakura Millet Bahçesi üç etaptan oluşuyor. 80 bin metrekarelik ilk kısmı ise Başakşehirlilerin hizmetine açıldı. Başakşehirlilerin gönüllerince vakit geçirdiği millet bahçesinin 58 bin metrekaresi ise yeşil alandan oluşuyor. İçerisinde bin 588 ağaç bulunuyor. Birçok aktivitenin de yer aldığı Çam ve Sakura Millet Bahçesi’nde bisiklet yolu, yürüyüş yolu, amfi kaykay pisti, fitness alanları da yer alıyor.

Çocuklar için özel alan

Çam ve Sakura Millet Bahçesi’nde çocuklara ait özel bir alan da yer alıyor. Halat köprü, tırmanma alanı, müzik aletleri,  trambolin, salıncak, atlı karınca, kuleli oyun alanı, zipline, ipli macera oyun alanında Başakşehirli çocuklar doyasıya eğleniyor.

bcw8y04cznlxwrtmhfgbdyvk.jpg

b91rym3wxh6rqpkvggxI4qbs.jpg

hdrz1ysxrvbuhaat4lowljcj.jpg

xp0grq84qikztnelh9alrboe.jpg

0pdhvzjf9zjabux7mwtql8a4.jpg

hrwdfyxr02esxpfccvbmzyjq.jpg

jtuf59I4ekjzb2yrmzrm0glc.jpg

hnuayn5roqpftm0I2vric7ox.jpg

4lp3fbbdnovhuk2zvgdqahow.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.