BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN SERMAYE ORTAĞI TOGER DÜNYADA BİR İLKİ BAŞARDI

BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN SERMAYE ORTAĞI TOGER DÜNYADA BİR İLKİ BAŞARDI

Başakşehir Belediyesi, teknoloji ve inovasyon alanında girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Başakşehir Belediyesi’nin sermaye ortağı olduğu yeni nesil elektrikli araçlara şarj hizmeti sağlayan Toger firması, dünyada bir ilki hayata geçirdi. 20 farklı lokasyonda 60 şarj istasyonu bulunan Toger, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Toger Cüzdan sayesinde yatırılan para miktarı anlık olarak enerjiye dönüşüyor.

Ödemeler anlık olarak enerjiye dönüşüyor

Kullanıcılar cüzdanı cep telefonlarına üye girişi yaparak ve kredi kartı bilgilerini ekleyerek kullanmaya başlıyor. Toger Cüzdan’a yatırılan para miktarı, anlık olarak sistem tarafından enerjiye dönüştürülüyor. Toger Cüzdan sayesinde kullanıcılar enerji piyasalarındaki fiyat dalgalanmalarından da etkilenmeyecek.

Hedef 5 yılda 765 milyon bürüt kar

Firma hedef kitlesini çok daha büyütmek adına fon bulucu platform ile birlikte paya dayalı kitlesel fonlama kampanyasını da hayata geçirdi. Ön talep başvuru süreci tamamlandı. Hedeflenen rakamın yüzde 50’si ön talepte karşılandı. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarda Toger markasına yatırım yapabilecek. Şirket 5 yıl içerisinde 765 milyon bürüt kar elde etmeyi hedefliyor.

yjqcxxuvyqrrfglI0a6pwm2k.jpg

bqmnzw7wpx9l4a0drjoylu2r.jpg

jm9ufgpb0e4lrkpeoz2n7a3g.jpg

fryftzba5bdemogtl6gas4jk.jpg

5dptogkkepzeh3foi0a4u8f1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.