Zeydan Karalar, Pınarbaşı’nda Tekrarlanacak Seçim Öncesi Deniz Yağan’a Destek Verdi

Zeydan Karalar, Pınarbaşı’nda Tekrarlanacak Seçim Öncesi Deniz Yağan’a Destek Verdi

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart Yerel Seçimlerini kazandığıhalde, seçimin haksız yere iptal edilmesi sonucu yeniden seçim yapılacakKayseri’nin Pınarbaşı ilçesine gitti. Başkan Zeydan Karalar, Cumhuriyet HalkPartisi’nin (CHP) Kayseri Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan’a destekolmak için Kayseri Pınarbaşı ilçesinde esnafla bir araya geldi, mitinge katıldıve ilçe halkına seslenip destek istedi.

 

Pınarbaşı ziyaretininöncesinde Kayseri’nin Sarız ilçesinde Ömer Faruk Ömer Faruk Eroğlu’nu ziyaretederek hayırlı olsun dileklerini ileten, ilçede esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Zeydan Karalar, halk tarafından son derece sıcak karşılandı.

Belediye Başkan Adayı DenizYağan ile seçim otobüsünden halka hitap eden Başkan Zeydan Karalar, coşkulu vesamimi bir kalabalık tarafından karşılandı.

HAKSIZLIKSON BULSUN

Adana’nın ve Adanalınınhaksızlığa karşı sesini her daim yükselttiğini aktaran Başkan Zeydan Karalar,“Bir halk, bir hak gasp edildi. Seçilmiş, mazbatayı alması gereken bir belediyebaşkanı, hiçbir gerekçe yokken seçimin iptali üzerine görevine başlayamadı. Bizde haksızlığa uğramış Deniz Başkan’ı desteklemeye geldik. İnşallah bu seçimi alacağızve her türlü koşulda Deniz Başkan’ın yanında olacağız. Burada çok sayıdaAdanalı kardeşim oy kullanıyor ve onlara çağrıda bulunuyorum. Adanalıhaksızlığa gelemez. Adanalı haksızlığa uğramışların hep yanında olmuştur. Bizde Deniz Başkanın yanındayız” dedi.

PINARBAŞIHALKI GEREKENİ YAPACAKTIR

 Pınarbaşı halkının hakkettiği yönetimanlayışına 2 Haziran’dan sonra Deniz Yağan ile kavuşacağını ifade eden BaşkanZeydan Karalar şunları söyledi: “Türkiye’de İstanbul seçiminden sonra haksız,gerekçesiz şekilde iptal edilen seçimlerden bir tanesi de Pınarbaşı seçimidir.Kayseri halkının seçimde gereğini yapacağını ve Deniz kardeşimizin seçileceğineinanıyorum. Her eyleminde, projesinde Adana Büyükşehir Belediyesi olarak onunyanında olacağız. Buranın bir eksiği olan asfalt şantiyesi kurulması içinyardımcı olacağız. Bunun sözünü veriyorum.”

HALKADOĞRU HİZMET ETTİĞİMİZ İÇİN BAŞARI KAZANDIK

Adana’da elde edilen tarihiseçim başarısına da değinen Başkan Zeydan Karalar, “Milletin hakkını, hukukunukoruduğumuz, ekonomik mucizeye imza attığımız, insanlarımıza; ayrım yapmadaneşit hizmet götürdüğümüz için, milletimizin parasını yediemin gibi koruduğumuziçin; uzun yıllar kazanılamayan ilçeleri de kapsayan önemli bir başarıya imzaattık” diye konuştu.

YOLUMUZMUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YOLUDUR

Başkan Zeydan Karalar,sözlerine şöyle devam etti: Bizler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dürüstlükilkesinden ayrılmayız. Ulu Önderimiz der ki; ‘Vatanını en çok seven görevini eniyi yapandır.’ Biz de işimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Mustafa KemalAtatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin ilelebet payidar kalmasındaki her aşamada çaba göstermekzorundayız. Bizim yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur, başka bir yolumuzyoktur, bu yoldan ayrılmadan dimdik yürümeye devam edeceğiz.”

Başkan Zeydan Karalar,Pınarbaşı halkına seslenerek, haksızlığa karşı gereken cevabı 2 Haziran günüsandıkta vermeleri çağrısında bulundu ve sandıklara sahip çıkılması çağrısıyaptı.

z9t8bhur6kgj5fyxcsqcv03g.jpg

smyaiywnqhfevax0kb91c3qt.jpg

bekxskbcwjzvqju316i4Ia8g.jpg

av2swgboxpd1jykllqiqpgeh.jpg

vc0bjearoyrplichqnyuz52g.jpg

5ceqyyp7ruk2m8sejnan0fzo.jpg

5zyimlr1qdwtksxdo8rnnq3w.jpg

bhkvyn2y0ucInf5sputwl3dd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.