Yusuf Dikman Koşusu’nu Sultans Spirit kazandı

Yusuf Dikman Koşusu’nu Sultans Spirit kazandı

2 yaşlı 7 dişi İngiliz tayının 1300 metre sentetik pistteki mücadelesini, Oğuz Dağlaroğlu’nun sahibi olduğu Sultans Spirit (Mendip - Mystic Spirit / Invincible Spirit) jokeyi Vedat Abiş’le kazandı. Tuğban İzzet Aksoy tarafından yetiştirilen, antrenörlüğünü ise Aydın Güven Gönültaş’ın üstlendiği doru dişi tay, ilk startı olan Noces Koşusu’nun (Şartlı-1/D) ardından ikinci koşusunda da birincilik elde etti.

2023 yılı Yusuf Dikman Koşusu’nda Tesoro (Fast 'N' Famous - Green Alley / Green Gönen) ikinci, Montresta (Trappe Shot - Fly So Free / Yonaguska) üçüncü, Marie Curie (Approve - Feride Ana / Başpilot) dördüncü, Bright (Daredevil - West Life / Topor) da beşinci olarak pistten ayrıldı.

Kazanan tay için müddet 1.18.35 olurken, farklar 1/2 Boy - 1,5 Boy - 1,5 Boy - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

 

Yusuf Dikman

Atçılık camiasında sahibi olduğu İnfisah ve Heves isimli safkanları ile tanınan at sahibi ve yetiştirici Yusuf Dikman, İstanbul Mahalli Komiserler Kurulu Üyeliği yaptı. Yusuf Dikman’ı anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

s1qebm8ooenf0cbm3lrvij4y.jpg

sjou3yvfqlguxraqbnld6itI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.