Yirminci Yardım Tırı Bölgeye Gönderildi

Yirminci Yardım Tırı Bölgeye Gönderildi

Esenyurt Belediyesi’nin deprem bölgesi için başlattığı kampanyakapsamında toplanan yardımlar bölgeye gönderilerek depremzedelere ulaştırılıyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ilk gününden beribölgeye desteklerini sürdüren Esenyurt Belediyesi, yardımların bulunduğuyirminci tırı da Hatay’a gönderdi. Başlatılan yardım kampanyası çerçevesindevatandaşlar tarafından getirilen yardımların deprem bölgesine sevkiyatıyapılırken, giden tırdaki malzemeler de afetzedelere ulaştırılıyor. Depreminbaşladığı ilk andan itibaren toplanan ısıtıcı, battaniye, bebek bezi, giyim,çadır, yatak ve gıda malzemelerinin bulunduğu tırların yanı sıra bölgeye hijyenmalzemeleri, konteyner duş ve tuvaletler de gönderildi. Ekipler, tırlarla gelenyardımları Hatay’ın köylerini de tek tek gezerek afetten etkilenen vatandaşlaradağıtıyor.

“Onların Yanındayız”

Yardımların bundan sonraki süreçte de gönderilmeye devam edeceğinisöyleyen Esenyurt Belediyesi Yerel Hizmetler Md. Vekili Murat Boduroğlu,“Depremin ilk anından itibaren Esenyurt Belediyesi olarak 7’den 70’ekenetlendik. Bugün yirminci tırımızı depremzedelerimize gönderiyoruz.Ekiplerimiz orada bu yardımları karşılayıp köy köy dağıtıyor. Yirmincitırımızın üçü banyo ve hijyen malzemeleri olarak gönderildi. Bundan sonra dagöndermeye devam edeceğiz. Deprem bölgesinde ve deprem bölgesinden ilçemizegelen depremzede vatandaşlarımıza da yardımlarımız devam ediyor. Dün olduğugibi bugün de onların yanındayız, yarın da yanlarında olacağız” dedi.

8xuinrt1gaocxmtd0fzahlw3.jpg

ufvdx3guenzgtcyxlrapce9k.jpg

9nltuogf3ir7xwmc8queevah.jpg

9sxsltvhqgiw4bn52faxpntz.jpg

73gtczgvervufssjkxcofw9r.jpg

ej6be5wv9ry1biz7xvjrzkyd.jpg

e8mpbyxpdtIqhnzo4f6wwkun.jpg

jqrvoaIqyecfzsdd86xah7e4.jpg

kIy4uocqmwqw5zoa7bjdlndh.jpg

mfkyshzqltd103dlhogy6bir.jpg

zcfljnidvp6gko1bq2nxuamp.jpg

mr3zkpxft7lcygv4ncnh2bvy.jpg

u5qpmkf7mvpq3Il2j8eszhca.jpg

ocqf7sjoIzlup1kczynh3ta6.jpg

z6dg7nqaema30jofvrwyspl9.jpg

rjwvcgd184ltocyfzkp6uqam.jpg

j82jbresnua1pi0danz5ytoz.jpg

e9twyr4uzpob5cc3jsdz1nya.jpg

sdaso6I1phei0ylrckjxla9c.jpg

u0exscnkzwItigo3h7lmhpdr.jpg

j2fo3rbnezhfdqlvu7skvthi.jpg

cgtemqu4kIfwbq2brmt69gad.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.