Yeniden Refah Partisi Kâğıthane, Yerel basınla buluştu

Yeniden Refah Partisi Kâğıthane, Yerel basınla buluştu

Aday tanıtımlı kahvaltı programına başkanlık eden Yeniden Partisi Kâğıthane İlçe Başkanı Muhsin Çift, kahvaltı programına katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

İlçe Başkanı Muhsin Çift, açılış konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerinde Milli Görüş'ü tercih ederek vatandaşların çok daha fazla yardım alacağını belirtti.

Milli Görüş'ün 1994 yılında devraldığı belediyelerde insanı yaşamın merkezine aldığını söyleyen Muhsin Çift, çöp, çamur, çukur, imar problemli, trafiği kilitlenmiş yollar ve altyapısı olmayan yaşam alanları gibi problemlerin Milli Görüş belediyeciliği ile çözüme kavuştuğunu kaydetti

Türkiye'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi ile yeniden barışı, huzuru, adaleti ve refahı yaşayacağını vurgulayan. Belediye başkan adayı Av Burhan Asaf Şafak, şunları söyledi: "Belediyemizin olanaklarını adil yönetim, adil paylaşım ve dağıtım yoluyla tüm halkın hizmetine açacağız. Tarihi ve doğayı koruyacağız. Şeffaflığı ve erişilebilirliği ön planda tutacağız. mahalle toplantıları yaparak mahalle sorunlarının çözülmesini sağlayacağız.." dedi

Yerel seçimi kazandıkları takdirde Kâğıthane’deki üniversiteler ve organize sanayi bölgelerindeki gençler için projeler yapacaklarını belirten Av Burhan Asaf Şafak, doğal afetlere dayanıklı alt yapı ve mimari çalışmalarının hazır olduğunu da söyledi.

03-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.