Yavuzlar Köprüsü ve Türkan Saylan Gündüz Bakımevi Açılıyor

Yavuzlar Köprüsü ve Türkan Saylan Gündüz Bakımevi Açılıyor

ZeydanKaralar, yeni dönemin ilk aylarından itibaren önemli hizmetleri Adanalılarlabuluşturuyor

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, devasa hizmetleri halklabuluşturmaya aralıksız devam ediyor. Türkan Saylan Gündüz Bakımevi ve YavuzlarKöprüsü Adanalıların hizmetine sunuluyor.

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen 31. Uluslararası Altın Koza FilmFestivali, şehri kültür sanat etkinliklerine ve sinemaya yoğunlaştırırken, ikiönemli hizmetin açılışı da 27 Eylül Cuma günü yapılacak.

TÜRKANSAYLAN GÜNDÜZ BAKIMEVİ AÇILIYOR

Kadınlarınomuzlarındaki yükü hafifleten ve onların çalışma hayatında yer almasını sağlayanGündüz Bakımevlerine bir yenisi ekleniyor. 27 Eylül Cuma günü saat 16.30’da,Türkan Saylan Gündüz Bakımevi’nin açılışı 100. Mahallesi, 85010 Sokak, No1/Tic1/Çukurovaadresinde gerçekleştirilecek.

YAVUZLARKÖPRÜSÜ AÇILIYOR

Reşatbey,Yavuzlar ve Sinanpaşa mahalleleri birbirine bağlayan ve Mustafa Kemal PaşaBulvarı'nın trafik yükünü hafifletecek olan Yavuzlar Köprüsü de 27 Eylül Cumagünü saat 17.30’da, köprünün Yüreğir ayağında Kıraç Konseri ile açılacak. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.