WE HALİÇ'TE 12 YILLIK DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ

WE HALİÇ'TE 12 YILLIK DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ

Gaziosmanpaşa We Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, 12 yıldır çözüm bekleyen sorun nihayete erdi. Hak sahiplerinin konutlarına kavuşmaya başladığı projede, mutlu sona yaklaşıldı.

We Haliç projesinde, dairelerin ve birinci etap teslim tarihinin belirlendiği kura çekimi yapıldı. Gaziosmanpaşa Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’un katılımlarıyla gerçekleşti. Toplamda 373 hak sahibinin konutları açıklandı. 

“İNSAN ODAKLI HAREKET ETTİĞİMİZDE SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUR”

Kentsel dönüşümde, yapıların niteliğine ve depreme dayanıklı olması gerektiğine vurgu yapan İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Vatandaşlarımızın hak ettiği konutların teslim edilmesi için büyük gayret gösterdik. KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin müşterek ilerlettikleri titiz çalışmayla beraber süreç hız kazandı. Sorunlarını aştığımız bir çalışmada, sonuca ulaşmanın mutluluğu içindeyiz.” şeklinde konuştu.

“KADERİNE TERK EDİLMİŞ BİR PROJEYİ ÇÖZÜME KAVUŞTURMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

Durdurulmuş haldeki projenin, çözüm bulmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe,“12 yıl gibi ciddi bir zaman diliminde, kaderine terk edilerek adeta kangrene dönmüş We Haliç projesini, hayata geçirmek bizim için çok kıymetli. Mağduriyetin giderilmesi için iştiraklerimizle birlikte büyük irade gösterdik ve çalışmalarımızı hızlandırdık. Projeyi, hedeflediğimiz kaliteye getirerek güzel sonuç almak, son derece gurur verici. Vatandaşı merkeze alan hizmet anlayışımıza bağlı kalmaya devam edeceğiz.” dedi.

“KÖRDÜĞÜM OLMUŞ BİR İŞİ TAMLAMA NOKTASINDAYIZ”

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, “Büyük bir emek ve çaba sonucunda, yapılamaz denilen bir projeyi bitirme aşamasına geldik. Geçmişte yapılan yanlış imalat nedeniyle meydana gelen teknik aksamalar için saha çalışmalarımızı artırdık. Kira ödemelerinde yaşanan gecikmeleri de telafi ederek, hak sahiplerini daireleriyle buluşturmaya devam ediyoruz.” dedi.

dsc-3722-800x530.jpg

dsc-3753-800x530.jpg

dsc-3738-800x530.jpg

dsc-3755-800x530.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.