VALİ DAVUT GÜL’DEN KÂĞITHANE’DEKİ OKULLARA ZİYARET

VALİ DAVUT GÜL’DEN KÂĞITHANE’DEKİ OKULLARA ZİYARET

İstanbul Valisi Davut Gül, Kâğıthane Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında incelemelerde bulunarak okulun yeni yerinin bir an önce hazırlanması için çalışmalarının başladığını, 2026 yılında İstanbul’umuzun ve Kâğıthane’mizin hizmetinde olacağını ifade etti sonrasında öğretmenlerin ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Kâğıthane Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mevcut yeri ve yeni yapılacak yerinde incelemelerde bulunan Vali Gül yapının proje çalışmaları ve yürütülen süreç hakkında da bilgi aldı.

Vali Davut Gül, Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve Kâğıthane Kaymakamı Niyazi Erten ile birlikte ardından Kâğıthane Selahaddin Korkmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelerek keyifli sohbetlerde bulundu.

Kâğıthane’deki çalışmalar konusunda memnuniyetini dile getiren Vali Gül, hizmetleri için Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'e ve Kaymakam Niyazi Erten’e teşekkür etti.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; '' İlçemizdeki eğitim kurumlarımız ve hizmet alanlarımızda yapılan yenileme çalışmalarını, İstanbul Valimiz Sayın Davut Gül ile birlikte ziyaret ettik ve incelemelerde bulunduk. Oldukça verimli bir gün oldu. Sayın Valimize eğitime verdiği destekler için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

u8do6mhdv7qrqawcm5cvg0yl.jpg

9su1juoftbejlthhp7wgInx8.jpg

rmvf8xzjqphlx0pdzor2t5bg.jpg

ldno18s0hyahmuecbxlwwgIb.jpg

ts8jvp0wufkyhpcIi2utalwq.jpg

5ftdrbmw87tvog2samnudI61.jpg

dfmxwtyj82lk1osquoi4nph3.jpg

s6dlhksxfnv8waemv0och7zr.jpg

hmuzjbqe48jdozm3x5cfspps.jpg

7p8kw02lcofquqixv5Iehw6g.jpg

sodsnm8zdx4p5hn0giyfmk7a.jpg

1jvr9zdoodwskjIep67fmmup.jpg

etxdb0bjqzu4vgtqrenasagk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.