‘Uyandığımda Sesin Yoktu’ Tiyatro Oyunu, Kartal’da Sahnelendi

‘Uyandığımda Sesin Yoktu’ Tiyatro Oyunu, Kartal’da Sahnelendi

Kartal Belediyesi, Mart ayı kültür-sanat programı kapsamında, Burcu Görek ve Dilara Gül’ün başrollerini paylaştığı, ‘Uyandığımda Sesin Yoktu’ adlı oyuna ev sahipliği yaptı.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenen Tamer Levent’in yönettiği oyunda; kadına şiddeti ve kadının toplumdaki yerini, annesinin ölümünden sonra kendi hayatının da tıpkı ona benzemesini sorgulayan bir kadın yazarın hikayesi anlatılıyor. Yaklaşık 1 saat süren ve tek perde sahnelenen oyununa tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi.

Açık bir şekilde baskı gören, örtülü bir baskının içinde kendini bulan, yaşadığı birçok korku ve toplumun ona dayattıklarından dolayı kendini ifade edemeyen, sesleri kısılmış, hırpalanmış, hatta canice öldürülmüş kadınların haklarını işleyen oyun tiyatro severlerden tam not aldı.

Oyunun sonunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin ve Başkan Danışmanı Özbey Pekşen oyunculara çiçek takdim etti. Başkan Danışmanı Özbey Pekşen oyunculara ve tüm izleyicilere teşekkür ederek, Kartal Belediyesi’nin Başkan Gökhan Yüksel’in öncülüğünde sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ettiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.