Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmalarında Alperen Alper birinci oldu

Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmalarında Alperen Alper birinci oldu

2022 yılı CDI At Terbiyesi Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından 15-17 Temmuz tarihleri arasında Kemer Country Club'da düzenlendi.

Türkiye Binicilik Federasyonu'nun düzenlediği 2022 yılı CDI At Terbiyesi Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları Kemer Country Club'da gerçekleştirildi.

15-17 Temmuz tarihlerinde yapılan yarışmalarda, Kulübümüzün desteklediği para at terbiyesi binicisi Alperen Alper bireysel ve takım kategorilerinde katıldığı müsabakaları başarıyla tamamladı.

Kulübümüze ait Dolce Vita isimli at ile yarışmalarda mücadele veren Alperen Alper, takım kategorisinde %56,43'lük bir başarı oranı yakalayarak toplamda 158,00 puanla birinci oldu.

Bireysel kategoride de iyi bir performans gösteren Alperen Alper, %67,50'lik başarı oranıyla toplamda 189,00 puanla tabelanın en üst basamağında yer aldı.

2022 yılı CDI At Terbiyesi Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları 29-31 Temmuz tarihlerinde yine Kemer Country Club'da gerçekleştirilecek müsabakalarla devam edecek.

 

vaz7pz8fis542kmlwfudexqh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.