Tuzla’da Çocuklar, Karne Coşkusunu Başkan Yazıcı İle Yaşadı

Tuzla’da Çocuklar, Karne Coşkusunu Başkan Yazıcı İle Yaşadı

Tuzla Belediyesi Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşen şenliğe, yılda ortalama 5500 öğrenciye hizmet veren Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri katıldı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda, 8-14 yaş arası yüzlerce çocuk, tatile girmenin heyecanını Başkan Yazıcı ile paylaştı. Etkinlikte, tüm çocuklara karne hediyesi verildi ve şenliğe özel hazırlanan çeşitli gösteriler sergilendi.

“BİNLERCE GENCİMİZİ TUZLAMIZIN GELECEĞİNE HAZIRLIYORUZ”

Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Okullarımız tatil edildiği için Bilgi Evlerimizdeki çocuklarımız da tatile giriyor. Tatile giriş gününde onlarla şarkılar, marşlar söyledik ve kendilerine hediyeler takdim ettik. Çocuklarımız bizim ve Tuzlamızın geleceğidir. Dolayısıyla Bilgi Evlerimizde öğrenim gören ve buraya sığmayan binlerce çocuğumuz bizim için çok kıymetli. Bugün, 550 kişilik bir salonda temsili bir tatile giriş programı yaptık. Binlerce gencimizi Tuzlamızın geleceğine hazırlıyoruz. Tuzlamızın geleceğini daha emin ellere teslim edebilmek için çocuklarımızı bilgi gibi kıymetli bir zırhla donatıyoruz. Onlar anne ve babaları için ne kadar kıymetli ise ülkemiz, milletimiz ve bizim için de o kadar kıymetli. Gençlik eşittir gelecek diyoruz, onları seviyor ve iyi tatiller diliyoruz” dedi.







j816s94candzobrulq5sndlv.jpg

f6ob9qluesgxwl4cjkpwziok.jpg

o3tkjt7cxmyjgolwh9ve26qd.jpg

9kfaqc8fmvp2ubxlij50zadp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.