Türkiye Jokey Kulübü Resim Yarışması’nın 12’ncisi düzenleniyor

Türkiye Jokey Kulübü Resim Yarışması’nın 12’ncisi düzenleniyor

Yarışma vesilesiyle; ihtişamı, gücü ve süratiyle, sosyal hayatımızda ve kültürel geleneğimizde çok önemli bir yere sahip olan At’a tarih boyunca verilen önemi ve değeri konu alarak bu temayı en etkili şekilde yansıtan ve at yarışlarının, Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi “modern toplumlar için sosyal bir ihtiyaç” olduğunu vurgulayan eserleri ve bu eserleri yaratan sanatçıları ödüllendirmek ve desteklemek hedeflenmektedir.

Katılımcılar; tuval üzerine yağlıboya, akrilik, kolaj ve karışık tekniklerde yarattıkları eserleri, 12 - 25 Ağustos 2024 tarihleri arasında, Türkiye genelinde yer alan hipodromlarımızda bulunan başvuru noktalarına teslim edebileceklerdir. Ressam, akademisyen ve Kulübümüz temsilcilerinden oluşan seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda, ödüle layık görülen eserler 16 Eylül 2024’de basın yoluyla ilan edilecektir. Birincilik ödülünün 130.000 TL olarak belirlendiği yarışmada, ikinci 80.000 TL, üçüncü ise 40.000 TL’lik ödülün sahibi olacaktır. Yarışmaya katılan eserler arasından seçilen üç eser 30.000’ar TL’lik mansiyon ödülü verilecektir.

Yarışma şartnamesi için tıklayınız.

 

rinydhjrqfj4x52w3lshluda.jpg

uwraonhspwu3t4n8hal1qc75.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.