Tokatlılardan Başkan Özer’e Yoğun İlgi

Tokatlılardan Başkan Özer’e Yoğun İlgi

BaşkanÖzer: Tokat İle Hemhal Olacağız

Türkiye Belediyeler Birliği’nin ikinci toplantısına katılmak üzereTokat’a giden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, vatandaşlarınyoğun ilgisiyle karşılaştı. Tokat’ın ilçelerini tek tek gezen Başkan Özer,“Esenyurtumuzda dördüncü büyük gücümüz Tokat. O nedenle bundan sonraki süreçteTokat ile hemhal olacağız. Tokatlı kardeşlerimizi, belediyelerimizi yalnızbırakmayacağız. Sizlere katkı sunmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak bizimboynumuzun borcu” dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin yeni dönem ikinci toplantısıTokat’ta yapıldı. “Daha İyi Bir Gelecek Yerelden Gelecek” sloganıyla İBB ve TBBBaşkanı Ekrem İmamoğlu liderliğinde gerçekleşen Tokat Buluşması’na, EsenyurtBelediye Başkanı ve TBB Reform Komisyon Üyesi Prof. Dr. Ahmet Özer de katıldı.Başkan Özer, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve kanaat önderleri buluşmalarınıngerçekleştiği Tokat’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İki gün süren programdail ve ilçe belediye başkanları ve parti yönetimleriyle bir araya gelen Prof.Özer, Tokat’ın gelişimine katkı sunacak temaslarda bulundu.

Özer, Tokat’ıİlçe İlçe Gezdi

Başkan Özer, ilk olarak TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHPmilletvekilleri ile birlikte Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural’ımakamında ziyaret etti. Aynı heyetle birlikte Tokat’ın Zile ilçesine geçenÖzer, Zile Belediyesi Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş-ı Veli Rekreasyon Alanıaçılış törenine katıldı. Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ve vatandaşlarlabuluşan Özer, esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. BaşkanÖzer’in bir sonraki durağı Tokat’ın Almus ilçesi oldu. Burada CHP Genel BaşkanYardımcısı Özgür Karabat ve Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz ile beraber AtaköyBelediye Başkanı Ömer Bayrak’ı makamında ziyaret etti. Sonrasında 1968kuşağının devrimci önderlerinden Mahir Çayan ve arkadaşlarının vurulduğu evegiden Özer, o günlere tanıklık eden ev sahipleriyle sohbet etti. BaşkanÖzer’in, Tokat'taki son durağı Niksar oldu. CHP Niksar İlçe Başkanı Zafer Başarve yönetimine yaptığı ziyaretin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ÖzgürKarabat'ın köyü Yazıcık'a geçerek, Yazıcık Belediye Başkanı Tuncer Uzunoğlu vevatandaşlarla buluştu.

“Sizlere KatkıSunmak, İhtiyaçlarınızı Karşılamak Bizim Boynumuzun Borcu”

Tokatlılara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Prof.Özer şöyle konuştu: “Tokat güzel bir yer. Bizleri çok sıcak karşıladılar,bağırlarına bastılar. Gittiğimiz her yerde bir miting havası oluştu. CHPEsenyurt İlçe Başkanımız, belediye meclis üyelerimiz, yöneticilerimizle hepberaber buradayız. Esenyurtumuzda dördüncü büyük gücümüz Tokat. O nedenlebundan sonraki süreçte Tokat ile hemhal olacağız. Tokatlı kardeşlerimizi,belediyelerimizi yalnız bırakmayacağız. Buradan Esenyurtumuza kucaklar dolususevgiler gönderiyoruz. Esenyurt’ta da bir kardeşiniz olduğunu unutmayın, bizsizinle birlikte varız, sizinle birlikte yürüyeceğiz. Bu güzel coğrafyanıngüzel insanları, aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum, hepinizi sevgiyle,saygıyla selamlıyorum. Sizin kardeşinizim. Bundan sonra da kardeşlik hukuku negerektiriyorsa onu yapacağım. Sizlere katkı sunmak, ihtiyaçlarınızı karşılamakbizim boynumuzun borcu. Esenyurt ile Tokat arasındaki bağı daha dagüçlendirdiğimiz bu anlamlı ziyarette bizleri evimizde gibi hissettiren tümhemşehrilerime teşekkür ediyorum.”

le50bszdgqkmjxp7slucpofx.jpg

q8dpwfdsh4vgjaik1x9nlmxb.jpg

mcsrlpigc84ya1oukdfjtzbw.jpg

gzeketsus3vk2ccjfwz0lya5.jpg

6zs9z0ohbt37qeujbnkpxkym.jpg

dtlyn8osvcbpwfm2v7knIb9p.jpg

s3zlbknihbpg0xmwyld8Inx7.jpg

e2ytpqafl9kelid5vkhIfns1.jpg

p03x9kc56aduxItrt4wijfez.jpg

vbqobghwwd0cjqszI21vdrtt.jpg

t1c7gly5dos4e2q6mlhrufav.jpg

6cdhrxapsl0oykez8neju2wn.jpg

sjmuIf4eva5tqugbiewjdfn6.jpg

zqu05umdI9o8chre3sens2g1.jpg

ybgtot3xqnhdfqI82zxmwvlk.jpg

w2jru9lhqohIntztv60unqrb.jpg

uo2ntpmdh85lh0srpwfg1av3.jpg

woevsmdabolxqrt9jpafzgkn.jpg

mry5tce7hkdq8uyz6f9lc2wl.jpg

kr4gnaopeqpnhbuflm7obw6v.jpg

l524sk6zxnvd3bdbo7j9ihjk.jpg

tm3yaj6wjIzkhxvkqaqurry7.jpg

uxwyuqsenv7vreobmpwcr3ny.jpg

xmyyodqbbk8uqtlcslnImjfn.jpg

lec39fbd6Ir0rsaq2mhskvxo.jpg

ludmntehajjulho49evxr5xa.jpg

28wmdstglnmyteru7s3fdfrj.jpg

twlz78ovabn2f3jb1Iesxzae.jpg

k8fmdmpzeoonl6jxvjfh9shg.jpg

k4zx6zyndoi8hlct20wrppat.jpg

fugadx8qly6ok7xjebonfbrh.jpg

nev1dkiwIq6sakz4arzl2ofc.jpg

ubdn8erbkgrulj6tpgq2hpoI.jpg

pijpo8rdn5awd40zecl23ynl.jpg

y3ncrqfad5vs4s78kzzwqmue.jpg

noyIe6sdehgfjckw3boxmln5.jpg

dpalr098nasfgl7xIhq3dkw1.jpg

zpfm28ltbwioekxojn5clumq.jpg

vhxbqb1pxscu0c87rgzjtIl9.jpg

sqezfk2y8trve6a9zxslcijn.jpg

czk970jorqfgnwyhm1eatxhd.jpg

tadsmz6jg1nfy8wuekco9arq.jpg

qv94tbsfu71wll2gkikmpIue.jpg

zannfIdskt1s3yfuzwexqcbu.jpg

ptmjqcaburp4xgm6wvI801h7.jpg

amndwgztz7ao3u6yyvkchtxr.jpg

ubjrzfo7c4xId5momlrksxen.jpg

qhzttjfjr45olugeh12kvnka.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.