T.Y.A.Y. ve Sah. Der. Koşusu'nu Tulumar kazandı

T.Y.A.Y. ve Sah. Der. Koşusu'nu Tulumar kazandı

2 yaşlı safkan Erkek İngiliz taylarının start aldığı çim pistteki 1400 metre mesafeli koşuda ikinciliği Deo Volante elde ederken, Patrick Star üçüncü, Grande Flusso dördüncü ve Purosangue de beşinci olarak koşuyu tamamladılar. Koşunun bitiriş derecesi 1.23.02 olurken farklar ise 1,5 boy - 1,5 boy - 1,5 boy - 1 boy şeklinde sonuçlandı.

Şeref tribününde gerçekleştirilen törende kazanan atın sahibi TYAYSD Şanlıurfa Şube Başkanı Yakup Elğaç'a kupayı Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı ve Kulübümüz Asli Üyesi Talip Öztürk verdi. Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği II. Başkanı ve Kulübümüz Asli Üyesi V. Hakan Keleş atın antrenörü adına Yakup Elğaç'a ve Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Genel Sekreteri Ahmet Çelik de jokey Gökhan Kocakaya'ya plaket takdim etti.

Kupa törenine, Kulübümüz Genel Sekreteri Gülnur Gülerce, Kulübümüz Genel Saymanı Adil Mert Kaya, Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyeleri S. Selman Taşbek, M. Kerem Alkan ve Yüksel Göktürk, Kulübümüz Asli Üyeleri Orhan Sinanoğlu ve Armağan Turhan, Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı Recep Avşar ve Genel Sekreteri İlyas Emir Karadağ, TYAYSD Yönetim Kurulu Üyeleri Harika Nisa Ünlü Mutlu, Şeyda Ercan ve Onur Dilbaz ile davetliler de katıldı.

gokmstv9vzyyil8twduhxpfj.jpg

pxkod6elzsvhynvtcjlama3k.jpg

wuo48uvxarve1h5szgman73y.jpg

eIrlmudltmg5gs2v3ppu8hfn.jpg

rw8lzyckyhavnesxqtk90axd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.