“Sokakta Satranç Var”

“Sokakta Satranç Var”

Pendik Belediyesinin 5.sini düzenleyerek geleneksel hale getirdiği “Sokakta Satranç Var” etkinliğinde satranç sever çocuklar bir araya geldi. Yenişehir Barış Manço Parkı’nda gerçekleşen etkinliğe ilgi büyük olurken tüm katılımcılara satranç takımı hediye edildi.

Pendik Belediyesi, bu yıl 5.sini düzenlediği "Sokakta Satranç Var" etkinliği ile çocuklara satranç sevgisini aşılamaya devam ediyor. Yenişehir Barış Manço Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte her yaştan çocuk, açık havada satranç oynayarak hem eğlendi hem de mantık yürütme yeteneklerini geliştirdi. Etkinliğe çocuklarla beraber veliler de seyirci olarak katıldı. Düzenlenen etkinliğe katılarak satranç oynayan çocuklar yer yer ağaçların gölgesinde yer yer de çimenlerde satranç oynamayı tercih etti.

Satranç seti hediye edildi

Etkinlik, Pendik Belediyesi Satranç Kurslarını başarıyla tamamlayan öğrencilerin ödül töreni ile son buldu. Esenler Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi ve Kavakpınar Ahmedi Hani Kültür Merkezi’nde düzenlenen satranç kurslarını başarıyla tamamlayan öğrencilere satranç takımı hediye edildi.

9Iby0vksecyubalkiompz7fv.jpg

o4er6fas9ahqvtdr7cdxf1uv.jpg

t0vrbycdwIflamunsrpmktl8.jpg

lklsfpv1ize9xwdbtm4I8kum.jpg

yg3p6m7ukxl50nhtoe8crdrt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.