“SİZLERİN HAKKINI NE YAPSAK ÖDEYEMEYİZ”

“SİZLERİN HAKKINI NE YAPSAK ÖDEYEMEYİZ”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yaşayan emekli öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi. Memleketin içinde bulunduğu durumun asıl çaresinin eğitim olduğunu söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bizim ne yapmaya çalıştığımızı en iyi siz bilirsiniz. Sizler bu ülkenin, cumhuriyetin çınarlarısınız. Eğitimde neler yapabiliriz? Beylikdüzü’nde evlatlarımızı ve öğretmenlerimizi nasıl destekleyebiliriz? diye var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yaşayan emekli öğretmenlerle kahvaltıda buluştu. Yakuplu Mahallesi’nde bulunan Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına yüzlerce emekli öğretmen katıldı. Kahvaltı programında masaları tek tek ziyaret eden Başkan Çalık emekli öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinledi. Kahvaltı programında bir araya gelen emekli öğretmenler, Başkan Çalık’a teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler.

Çalık: Eğitimde ne yapabiliriz diye var gücümüzle çalışıyoruz

Konuşmasında bu ülkenin aydınlık yarınları için; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerle bir arada olmaktan onur duyduğunu belirten Başkan Çalık, “Sizlerin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, cumhuriyetin izinde bu kente kazandırdıklarımızı sizlerle paylaşmak bizim için çok önemli. Bizim ne yapmaya çalıştığımızı en iyi siz bilirsiniz. Sizler bu ülkenin, cumhuriyetin çınarlarısınız. Şu an memleketin içinde bulunduğu durumun aslında çaresi eğitimdir. Bizler eğitimde neler yapabiliriz? Eğitimde evlatlarımızı, öğretmenlerimizi nasıl destekleyebiliriz? diye var gücümüzle çalışıyoruz. Benim derdim çocuklar, benim derdim bu ülkenin evlatları. Ben çocuklar, gençler ve kadınların bu toplumda daha iyi noktalara gelmesi için çalışmaya devam edeceğim. Sizler emek verdiniz, bu ülkenin evlatlarını yetiştirdiniz ve o çocuklar şimdi ülkeye hizmet ediyor. Hepinize minnettarız. Çocuklar ve toplum için harcadığınız emeklerden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

pcs1ht4zmhfovyqdblsd6nqc.jpg

oewmw51pozcrsa7bmdfklxtj.jpg

p80yqsxfhwoeap95nvuj64xl.jpg

bhoxocrahfIwu6l3j4qwknt9.jpg

ndypdk08cmIhg73i9241krxs.jpg

qemau7bmfpgIz5vl0dnrjc8b.jpg

blq7tsn3ghrsfI4yunotzjky.jpg

quam4dcvI9bnsqrgz6im73yc.jpg

9mgpbg0nfnioj7a2krmtqazl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.