ŞİŞLİ'DE "GEZİCİ LOKANTA"NIN ARDINDAN "GEZİCİ KAFE" HİZMETİ

ŞİŞLİ'DE "GEZİCİ LOKANTA"NIN ARDINDAN "GEZİCİ KAFE" HİZMETİ

İstanbul'da Kent Lokantaları uygulamasının ilgi görmesi üzerine belediyeler yeni uygulamalara yöneliyor.

 İstanbul'da Kent Lokantaları uygulamasının ilgi görmesi üzerine belediyeler yeni uygulamalara yöneliyor. Şişli Belediyesi Gezici Kent Lokantası'nın ardından "Gezici Kent Kafe"yi hizmete soktu. Kafede çay ve su 5 liraya, sandviçler 45-55 lira arasında satılıyor.

İstanbul'da Kent Lokantaları uygulamasının ilgi görmesi üzerine belediyeler yeni uygulamalara yöneliyor. Şişli Belediyesi, Gezici Kent Lokantası'nın ardından "Gezici Kent Kafe" hizmeti vermeye başladı. İlk durağı Maçka'daki Habitat Parkı olan Gezici Kent Kafe'de, İstanbul’daki kafelerde ortalama 15 lira olan bir çay 5 liradan, ortalama 90 lira olan soğuk sandviç 45-55 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Su 5 TL, soda 10 TL, kutu içecekler 30 TL, sıcak ve soğuk kahve çeşitleri ise 40'den satılan gezici kafe, ilçedeki  park ve etkinlik alanlarında mobil olarak hizmet verecek.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, 31 Mart’taki yerel seçim çalışmaları sırasında yurttaşların hayat pahalılığı ve ekonomik kriz altında ezilmesine karşı politikalar üreteceklerini söylemiş, “Sosyal politika ve toplumsal dayanışma modellerini hayata geçireceğiz” ifadelerini kullanmıştı. Şahan, 29 Mayıs’ta “Gezici Kent Lokantası” projesini hayata geçirmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.