ŞİŞLİ BELEDİYESİ, İLK KENT LOKANTASI’NI AÇTI

ŞİŞLİ BELEDİYESİ, İLK KENT LOKANTASI’NI AÇTI

Şişli Belediyesi, Gezici Kent Lokantası’nın ardından ilçedeki ilk sabit Kent Lokantası’nı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde açtı.

Şişli Belediyesi, Gezici Kent Lokantası’nın ardından ilçedeki ilk sabit Kent Lokantası’nı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde açtı. Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Şişli’nin daha rahat yaşayabilmesi, çalışanların, öğrencilerin daha rahat yaşayabilmesi için elimizden geleni yapmak zorundayız. Keşke Kent Lokantaları açmak zorunda kalmasaydık. Keşke bu kentte yoksullukla mücadele için bu kadar uğraşan yerel yönetimler olmak zorunda kalmasaydık” dedi.

Şişli Belediyesi, ilçedeki ilk Kent Lokantası’nı açtı. Daha önce Gezici Kent Lokantası açılan ilçedeki ilk sabit Kent Lokantası, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde yurttaşla buluşturuldu. Lokantanın ilk günkü menüsünde yayla çorbası, etli taze fasulye, pirinç pilavı ve meyve yer aldı.

Günlük bin kişilik yemek kapasitesine sahip olan lokanta, hafta içi her gün 11.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek. Şişli Belediyesi’nin 6 personelinin görev yapacağı kent lokantasının menüsü ve fiyatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Lent Lokantaları ile aynı, yani 40 lira olacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum