SİNEMA YAZARI ATİLLÂ DORSAY BEŞİKTAŞ BELTAŞ KİTAP KAFE'DE OKURLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

SİNEMA YAZARI ATİLLÂ DORSAY BEŞİKTAŞ BELTAŞ KİTAP KAFE'DE OKURLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

SİNEMA YAZARI ATİLLÂ DORSAY BEŞİKTAŞ BELTAŞ KİTAP KAFE'DE OKURLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Beşiktaş Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Beltaş Kitap Kafe’nin yeni sezonun açılışı Türk sinemasına değerli katkıları olan sinema eleştirmeni yazar Atillâ Dorsay ile gerçekleşti. Dorsay, yeni kitabı “Benim Sevgili ‘6 Silahşörler’im” ile Beltaş Kitap Kafe’de düzenlenen söyleşide okurlarıyla bir araya geldi.

Beşiktaş Belediyesi Beşiktaş sahilde bulunan Beltaş Kitap Kafe’de önemli yazar, sanatçı ve şairleri ağırlamaya devam ediyor. İmza ve söyleşi günlerinde bu sezonun ilk konuğu sinema yazarı Atillâ Dorsay oldu. Yeni kitabı “Benim Sevgili ‘6 Silahşörler’im” ile okurlarıyla buluşan yazar Atillâ Dorsay, söyleşi sonrası etkinliğe katılan okurların sorularını yanıtladı ve kitaplarını imzaladı.

"OKUYUCULARIMLA BİR ARAYA GELMEK, EMEK VERDİĞİM KİTABI PAYLAŞMAK İÇİN HARİKA BİR FIRSATTI"

Konuşmasında etkinlikten keyif aldığını dile getiren Atillâ Dorsay şunları söyledi:

“Çok güzel bir yerde, Beşiktaş’ta deniz kıyısında Boğaz’a karşı bakan bir kitap kafede, beni seven dostlarla bir araya geldik. Son kitabım, neredeyse 70. kitabım oluyor, ondan söz ettik. Burada başka birçok kitabım daha vardı; onlara ilgi yoğun olmadı, daha çok en son kitabıma oldu. Ama olsun, bu benim için çok önemli bir şey. Çok emek verdim bu kitap için. Sorular geldi, cevapladım, devamlı konuştuk. Aslında yazılarım, belli bir topluluğa, -oldukça aydın kesime, tüm ülkeye değil- hitap eden sanatseverlerden oluşuyor. Beni şimdi genç bir kuşak T24’te takip ediyor. On küsür senedir bir gazetede yazı yazmıyorum; T24 adlı bir internet sitesinde yazıyorum. Oradan beni izleyenler de beni tanımak istediler. Ama şunu kabul edelim: Gençlikten çok, belli bir yaş kesimi vardı. Hoş bir gün oldu, ilgi iyiydi. Dediğim gibi, okurlarınızla karşı karşıya gelmek bambaşka bir şey. Sonuç olarak, belli bir kesime sesleniyorsunuz. Ancak böyle yerlerde karşı karşıya geliyoruz. Bazen olumlu, bazen olumsuz tepkiler beni mutlu ediyor. Bu yüzden benim açımdan, bu çok mutlu verici bir öğleden sonra oldu. Hepsine ve bu organizasyonu yapan Beşiktaş Belediyesine, Sayın Başkan Rıza Akpolat’a teşekkür ediyorum.”

Etkinlik sonrası Beşiktaş Belediyesi tarafından Atillâ Dorsay adına Tema Vakfı’na bağışlanan fidan plaketi kendisine takdim edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.