Silivri’de Cumhuriyet Bayramı Spor Turnuvaları Başladı

Silivri’de Cumhuriyet Bayramı Spor Turnuvaları Başladı

Silivri Belediyesi, Silivri Kaymakamlığı, Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Spor Turnuvaları düzenlendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Spor Turnuvaları kapsamında düzenlenen “Silivri’nin En Hızlı Atletizm Yarışması” Alibey Spor Salonu Atletizm Sahası’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe 6-17 yaş arası 400 katılımcı katıldı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, sporun gençlerin gelişimindeki önemine vurgu yaparak, "Spora ve sporcuya her zaman değer veriyoruz. Çocuklarımızın sporla birlikte büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sık sık dile getirdiğim gibi, çocuklarımız kim tutarsa onun elinde kalıyor. Onların elinden tutup daha iyi yerlere gelmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Daha güçlü bir Silivri için, spora ve sporcuya önem verdiklerini ifade eden Başkan Balcıoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister” sözlerini hatırlattı.




gmhspw5etda41ijz2qymxcIu.jpg

hwqkjjtz4wyxve3yctonoera.jpg

h02fyk4neb1xofay5rapxm6l.jpg

mdeuarhjxj8pnt6vqfeIozlw.jpg

w0u247an3fmkrtgqjs1cpsbi.jpg

uwmr1habsoqnjo3iw54l0exu.jpg

vrlxbyhj1flapdvsc79utkta.jpg

ubnvnmujgpxxby5qwgrIkslh.jpg

osdstyapu8n7gzxuh4tjIz9k.jpg

62hwvczo1avfacm5ir083byl.jpg

uv7bcIwounaq0xhgwjsmnv82.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.