Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nde Kış Dönemi Kurs Kayıtları Başladı!

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nde Kış Dönemi Kurs Kayıtları Başladı!

Silivri Belediyesi, yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de farklı branşlarda kurslarla hizmet vermeye devam ediyor. Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin düzenlediği 41 ayrı branştaki kurslara Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Sosyal İşler Müdürlüğü’nden kayıt yaptırılabilecek.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin düzenlediği 41 farklı branştaki kurslar için kayıtlar, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Sosyal İşler Müdürlüğü’nde yapılabilecek. Kültür Merkezi’nin yaptığı açıklamaya göre, yetişkinler için spor alanında açılacak kurslar; zumba, sirtaki, pilates, yoga ve Silivri yöresi halk oyunları olarak belirtildi. Sanat alanındaki kurslar ise resim, çini, seramik, makrome, hat, tezhip, takı tasarımı, ahşap yakma, vitray, mozaik ve dekoratif tablo yapımı olarak sıralandı. Müzik aleti alanında açılacak kurslar ise bağlama, klarnet, kanun, gitar, ney, zurna, asma davul, bendir, ritim ve perküsyon kursları ile Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları olarak belirlendi.

Çocuklar için açılacak kurslarda ise çocukların spor ve sanat yönelimlerini geliştirmesi hedefleniyor. Bu kapsamda 7-15 yaş arası çocuk korosu, 9-15 yaş arası gitar ve bağlama kursları, 7-14 yaş arası piyano kursu, 10-18 yaş arası keman ve viyola kursları, 7-14 yaş arası asma davul kursu, 4-14 yaş arası resim kursu, 7-15 yaş seramik kursu, 7-15 yaş arası zumba kursu, 5-10 yaş arası bale kursu, 4-10 yaş arası cimnastik kursu, 6-10 yaş arası modern dans kursu ve 7-12 yaş arası online satranç kursu açılacak.

 

 




u9q8j4idtpqmdtv0y2lhIbuw.jpg

8a6jmtfuqwxmof1yadwplugs.jpg

8vz5cejxoug3iwyfczrsl06p.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.