Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Yol ve Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Yol ve Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü altyapı ve yol onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Silivrililerin güvenliğini ve konforunu artırmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında; Yeni Mahalle’de Şeyh Şamil Sokak ve Şebboy Sokak’ta asfalt kazıma çalışmaları freze ile tamamlandı, Taş Sokak’ta parke taşı yol tamiri gerçekleştirildi, Şeyh Şamil Caddesi’nde ise yağmur suyu geçiş imalatı yapıldı.

Selimpaşa Mahallesi’nde 201. Cadde’de asfalt imalatı öncesi freze ile yol kazıma çalışmaları yapıldı ve çöken noktalara torba asfalt ile müdahale edildi. Maden Caddesi’nde sınır elemanı tamiri tamamlandı, Ahmet Ziylan Sokak’ta yağmur suyu hattı imalatı için beton dökümü yapıldı. Alibey Mahallesi’nde Akçeşme Sokak’ta granit yol tamiri, Hasan Korsan Sokak’ta granit bordür tamiri ve Aslanoğlu Sokak’ta sınır elemanı tamiri gerçekleştirildi. Mimar Sinan Mahallesi’nde, Edirne Sitesi ve Kumsal Bakım Evi’nde açıkta kalan yağmur suyu hattının üstüne beton atılarak koruma sağlandı. Siper Sokak’ta da çöken parke taşı yol tamirleri yapıldı. Semizkumlar Mahallesi’nde Terakki Caddesi’nde Hacı Refik Okumuş Camii önünde hız kesici asfalt set imalatı gerçekleştirildi ve setin boyası tamamlandı. Bedri Rahmi Sokak’ta asfalt yama çalışmaları da başarıyla tamamlandı. Son olarak, Fevzi Çakmak Caddesi ve İsmail Öztunca Sokak’ta ise sınır elemanı tamiri yapıldı, Selimpaşa Mahallesi 201. Cadde’de plentmix serimi gerçekleştirildi.

                                                                        




jIqiw8ocyg7ehgl9dbpbvxul.jpg

kcu34h9rqfl18wlIwvpjtdgr.jpg

bsxtujuafopt6g2y5zr3qiwe.jpg

6z1yaqs2beszw43vly5tpr0p.jpg

xk7ll0emtdvjyu5m3qqnjskg.jpg

kzpbydzfj6a3x1gxcwImhvte.jpg

8zox59bj3ilrhnduqh4pekmf.jpg

b1c4wtyfvkkn92xlxqzriehI.jpg

ntmxhn5ujswvqygkow2dv7p3.jpg

csqxw6v3o8jmbpmntheflIuk.jpg

o24ln6b0fktjcugeo7pk1vqd.jpg

fieIgspxa1yojuc0le85tqbw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.