Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Birlik Parkı Açılışını Gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Birlik Parkı Açılışını Gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Birlik Parkı açılışını yaptı. Başkan Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi’nde 1.400 metrekarelik alana inşa edilen parkın 620 metrekare gibi geniş bir yeşil alana sahip olduğunu ifade etti. Ağaçlarla donatılan parkta çocuklar için 190 metrekareden oluşan çift kuleli oyun alanı olduğunu belirten Başkan Balcıoğlu, parkta spor alanlarının da unutulmadığını, 250 metrekarelik çift potalı basketbol sahası ve 50 metrekarelik fintess alanının bulunduğunu aktardı.

6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu Kutlu Olsun

Başkan Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile, İstanbul’u her alanda öncü ve güçlü bir şehir haline getirmek için durmaksızın çalışacaklarını vurguladı. 6 Ekim İstanbul’un kurtuluşunu kutlayan Başkan Balcıoğlu, “Silivri’yi ve İstanbul’u daha iyi yarınlara taşımak için aynı azim ve kararlılıkla üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah, bir daha İstanbul’a ve aziz vatanımıza işgal günleri yaşatmasın. 6 Ekim İstanbul’un kurtuluşu kutlu olsun” dedi.

Parklar, şehirlerin olmazsa olmazıdır diyen Başkan Balcıoğlu, “Bir şehirde yaşayan her bireyin, özellikle çocukların yeşil alana sahip olma hakkı vardır. Bizim görevimiz de bu hakları en iyi şekilde onlara sunmaktır. Silivri’deki her çocuk, eşit imkanlara sahip olacak; adil olacak ve yeşil alanlarda büyüyecek” şeklinde konuştu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millete efendilik yoktur, hizmet vardır” sözlerini hatırlatan Başkan Balcıoğlu, “Biz de bu düsturla, sizlere efendilik yapmaya değil, hizmet etmeye geldik. Bu şehri, sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda yönetmek için buradayız. Her kararı sizlerle birlikte alıyoruz; çünkü Silivri’yi birlikte yönetmek, birlikte geleceğe taşımak, bizim en büyük hedefimiz” şeklinde konuştu.

Toplamda 23 Park Ve Yeşil Alan Düzenlemesini Tamamlamış Olacağız

 

Başkan Balcıoğlu, Birlik Parkı’nın Silivri’de hayata geçirdikleri projelerin yalnızca bir başlangıç olduğunu belirtti. Değirmenköy, Selimpaşa, Yeni Mahalle ve Kavaklı bölgelerinde toplam 9 yeni park projesinin yapımının sürdüğünü, Beyciler, Çeltik, Değirmenköy, Selimpaşa, Gümüşyaka ve Piri Mehmet Paşa Mahallelerinde 7 yeni projenin daha bulunduğunu açıkladı. Silivri’ye toplamda 23 park ve yeşil alanın kazandırılacağını belirten Başkan Balcıoğlu, gençler için de 18 spor sahası hedeflediklerini, 8 yeni saha inşa ederken 10 sahayı da yenileyeceklerini açıkladı.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Erdal Demirkapan ise Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na teşekkürlerini iletti. Belediye ile iş birliği içerisinde Silivri’ye hizmet edeceklerini vurgulayan Demirkapan, “Saygıdeğer Belediye Başkanımıza, talebimiz üzerine parkımızı yenileyip halkımızın hizmetine sunduğu için teşekkür ederim” dedi

 




vcdbcilyyvu2ow67az3qtr8u.jpg

hp6yptcjsg1rqebuownfq0n7.jpg

4bwIggjxahafxommzke2v8ny.jpg

blIcqfolwbhgek59yjodwemf.jpg

5vj8zn4xmw3qlebIq0ddeiru.jpg

y2ofhtylrvlhw9bnrakevmio.jpg

zeb94uamwmhjxvgnqefw8pd2.jpg

dgsq3Iniprfvco6wlyjzas4n.jpg

unzj4xfqdtb2qgc7swpllekh.jpg

I45jgsruo8ec1qzzdkxbr7kq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.