YENİŞEHİR'DE ÇEVRE DOSTU PROJELER: BAŞKAN ADIGÜZEL, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Yenişehir Mahallesi'nde yürütülen çevre dostu projelerin son durumunu yerinde inceledi. Başkan Adıgüzel, "Yeşil Ataşehir vizyonumuz doğrultusunda, çevre dostu projelerimizi 17 mahallemizde hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

Ataşehir Belediyesi, her mahalledeki eksiklikleri gidermek ve doğayı korumak amacıyla çeşitli projeler geliştiriyor ve bu projeleri hayata geçirerek, hem bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı, hem de gelecekte daha sürdürülebilir bir çevre oluşturmayı hedefliyor. Bu doğrultuda, yeşil alanların artırılması, enerji verimliliği ve atık yönetimi gibi konularda da kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ataşehir’in 17 Mahallesi’nde Çevre Dostu Yenilikler

Ataşehir’in 17 mahallesinde çevre dostu yeniliklerin ve uygulamaların gerçekleşmesiyle daha güzel bir Ataşehir hedefine adım adım yaklaşılıyor.

Bu çalışmaların sürdürüldüğü Yenişehir Mahallesi’ndeki uygulamaları yerinde incelemek için sahaya çıkan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, hem vatandaşlarla bir araya geldi hem de uygulamalarla ilgili süreci yakından takip etti.

Başkan Adıgüzel: “Çalışmalar Diğer Mahallelerde Sürdürülecek”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Adıgüzel, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirip, Yenişehir Mahallesi’ndeki projelerin tamamlanmasının ardından, diğer mahallelerde de benzer çalışmaların hızlanacağını bildirildi.

Ataşehir Belediyesi, bu tür projelerle Ataşehir'in daha yeşil ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesini hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ataşehir Haberleri