Yakuplu`ya ikinci kavşak yapılıyor

Beylikdüzü Belediyesi, bölge halkının trafik sorunlarını çözmek amacıyla Yakuplu`ya ikinci kavşak çalışmalarına başladı.

 Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kavşak yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kısa süre önce yapımına başlanılan Yakuplu Mahallesi, Haramidere yolu üzerindeki Beysan Sanayi girişindeki kavşak çalışmaları devam ederken, bir kavşak da Yakuplu Mahallesi Kavaklı Caddesi ile Hürriyet Bulvarı’nın kesiştiği noktaya yapılıyor.


Hizmetler vatandaşın rahatını ön plana alıyor


Yakuplu Mahallesi Kavaklı Caddesi ile Hürriyet Bulvarı'nın birleştiği yerde yapımına başlanan ikinci kavşağın bölge trafiğini rahatlatması ve çevreyi daha bakımlı bir görüntüye kavuşturması amaçlanıyor. 


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Tüm çalışmalarımızın odak noktasında vatandaşa hizmet var. Vatandaşın rahatını her daim ön plana alıyoruz. Bu doğrultuda sarf ettiğimiz tüm gayretlerin halkımızı memnun ettiğinin bilincindeyiz. Bu yeni kavşak ile ilçe halkının trafikte karşılaştığı sıkıntıları bir nebze daha hafifletmiş olacağız” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Engelli sporculardan çifte zafer
Ebru Gündeş'ten Arenamega’da muhteşem konser
Kartal-Kadıköy metrosu yüzde 50'li indirimli
Aile hayatında iletişimin önemi
Çocuk kulüplerine yoğun ilgi