TRT Spor sunucularından Erman Gönülşen Apranti Okulu’nu ziyaret etti

Bugüne kadar sanatçı, at sahibi, yetiştirici, jokey ve konularında uzman profesyonelleri konuk eden Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi, TRT Spor sunucularından Erman Gönülşen'i 12 Mayıs Cuma günü ağırladı.
 


 

Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi’nde verilen eğitimin önemine değinen Erman Gönülşen, iletişim konusundaki bilgilerini öğrencilerle paylaştı. Binicilik yeteneği yanında atlar hakkında doğru rapor verebilmenin öneminin kendini çok iyi ifade edebilmenin öneminden bahseden Erman Gönülşen kursiyerlere eğitimin mesleki kariyerleri için büyük önem taşıdığını, öğrencilerin bu yaşlarda yol haritalarını çizerken sanatsız ve sporsuz kalmamaları gerektiğini çeşitli örneklerle ifade etti.
 

 
 

Bir aprantinin veya jokeyin öncelikle saygılı, çalışkan olması ve özellikle kendisini ve mesleğini çok iyi ifade etmesi gerektiğini vurgulayan Erman Gönülşen, kursiyerlerin sorularını da yanıtladı.
 


 

Ziyarette, İstanbul Komiserler Kurulu Üyesi Orhan Yenihayat, Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Müdürü Zeynep Haldan Postalcı, Müdür Yardımcısı Bercis Merdanoğlu, Basın ve Medya Müdür Yardımcısı Timuçin Eriç ve Apranti Eğitim Merkezi eğitmenleri de hazır bulundu.

 

Soru ve cevap bölümünün ardından doğum günü olan öğrenciler için pasta kesildi ve toplu fotoğraf çekildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri