TARIK AKAN, 8’İNCİ ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI

Usta sanatçı Tarık Akan, 8’inci ölüm yıl dönümünde, İstanbul’da kurucusu olduğu Özel Taş İlköğretim Kurumları’nda ve Bakırköy Zuhuratbaba Mezarlığı’nda anıldı.

 Usta sanatçı Tarık Akan, 8’inci ölüm yıl dönümünde, İstanbul’da kurucusu olduğu Özel Taş İlköğretim Kurumları’nda ve Bakırköy Zuhuratbaba Mezarlığı’nda anıldı. Akan’ın kızı Özlem Üregül, “Babamın sadece Tarık Akan kimliğini değil, aynı zamanda aydın kimliğini örnek aldık çocukları olarak” dedi.

Usta sanatçı Tarık Akan’ın hayata veda edişinin üzerinden 8 yıl geçti... Devrimci karakteriyle, “Yol”, "Sürü", "Maden" başta olmak üzere çok sayıda filmiyle hafızalara kazınan Akan için bugün İstanbul’da anma programları düzenlendi.

İlk anma, Bakırköy’de kurucusu olduğu Özel Taş İlköğretim Kurumları’nda yapıldı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla okul avlusunda yapılan anmaya sanatçı Onur Akın da katıldı. Akın, Tarık Akan için yazdığı şarkıdan kısa bir bölümü burada seslendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bakırköy Haberleri