Sultanbeyli’de Emniyet Teşkilatı bir yılı değerlendirdi

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek ve daha hızlı çözüm üretebilmek adına bir toplantı gerçekleştirdi.

 Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaymakam Mehmet Ceylan’ın başkanlığında, vatandaşların sıkıntılarına daha hızlı çözümler üretebilmek adına her yıl düzenlendiği ‘Huzur Toplantısı’nı bu yıl da gerçekleştirdi. Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda ilçenin emniyeti ve suç oranları ile alakalı bir yıllık istatistiksel veriler vatandaşlara sunuldu. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, önce ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Vahap Karaca ile tüm emniyet personeline ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti ve Emniyet Derneği’nin yeni yönetimine başarılar diledi. “Siz vatandaşlarımızın desteği ve kurumlarımızın uyum içinde çalışmasıyla ilçemizin huzur ilçesi olması sağlanmıştır. Kaymakamımız ve Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum.” diyen Keskin, ilçede emniyet hizmetleri noktasındaki yeniliklerden bahsetti. Yeni polis merkezleri ve artan polis sayısıyla Sultanbeyli’nin güvenliğinin tesisinde büyük yol katedildiğini söyleyen Keskin, “Sizlerle birlikte Sultanbeyli daha güzeli yakalayacak. Belediye olarak kurumlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.


“Sultanbeyli, İstanbul’un diğer ilçelerine göre oldukça huzurlu”

Toplantıya başkanlık yapan Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, ilçedeki emniyet çalışmalarıyla ilgili bir yılı değerlendireceklerini söylerek, “Sultanbeyli, gerçekten İstanbul’un diğer ilçelerine göre oldukça huzurlu. Teşkilatımızın gayretleri, İl Emniyet Müdürlüğümüzün desteği ve belediyemizin katkılarının bunda büyük payı var. Ancak asıl önemlisi siz değerli Sultanbeylililerin bizlere vermiş olduğu destek. Çünkü bu işlerde önemli olan halkla bütünleşebilmektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Engelli sporculardan çifte zafer
Ebru Gündeş'ten Arenamega’da muhteşem konser
Kartal-Kadıköy metrosu yüzde 50'li indirimli
Aile hayatında iletişimin önemi
Çocuk kulüplerine yoğun ilgi