Silivri’de Cumhuriyet Bayramı Spor Turnuvaları Başladı

Silivri Belediyesi, Silivri Kaymakamlığı, Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Spor Turnuvaları düzenlendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Spor Turnuvaları kapsamında düzenlenen “Silivri’nin En Hızlı Atletizm Yarışması” Alibey Spor Salonu Atletizm Sahası’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe 6-17 yaş arası 400 katılımcı katıldı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, sporun gençlerin gelişimindeki önemine vurgu yaparak, "Spora ve sporcuya her zaman değer veriyoruz. Çocuklarımızın sporla birlikte büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sık sık dile getirdiğim gibi, çocuklarımız kim tutarsa onun elinde kalıyor. Onların elinden tutup daha iyi yerlere gelmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Daha güçlü bir Silivri için, spora ve sporcuya önem verdiklerini ifade eden Başkan Balcıoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister” sözlerini hatırlattı.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silivri Haberleri